16 juli 2018

Lazio Roma Europa League voetbalshirt 2018-2019

Daags na de lancering van het nieuwe thuisshirt hebben Lazio Roma en kledingsponsor Macron een nieuw Europa League voetbalshirt uitgebracht. In dit voetbalshirt speelt SS Lazio vooral de uitwedstrijden in de Europa League, maar ook een aantal wedstrijden in de Serie A. De equipe van trainer Inzaghi eindigde afgelopen seizoen op een vijfde plaats, waardoor het deelneemt aan de groepsfase van de Europa League. De laatste keer dat Lazio in de Europa League speelde was tijdens het seizoen 2015-2016. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt van de club uit Rome.

Lazio Roma Europa League uit shirt en tenue 2018-2019

Het uitshirt van Lazio is dit seizoen geïnspireerd door het shirt van het seizoen 1999-2000. In 2000 vierde de club haar 100 jarig bestaan. Dit is bovendien het shirt waarin de club kampioen werd en de Italiaanse beker won. Destijds was PUMA nog kledingsponsor van de club. Bij Lazio speelden dit jaar sterren als Veron, Nedved, Nesta, Mancini, Salas, Mihajlovic en Sensini.

Het nieuwe Europa League shirt van SS Lazio is overwegend wit en bevat ook licht blauwe detials uit de clubkleuren van de Italianen. De kleur komt terug in de band over de borst. Deze band loopt ook door over de mouwen. Verder is het shirt uitgerust met een gevouwen kraag. Deze is wit met een licht blauwe band. Daarnaast is het tenue van Lazio uitgerust met een rechte hals met een y-design. Deze hals bevat ook subtiele gouden accenten. Deze kleur verwijst naar de kleur van de adelaar uit het logo van de club. De gouden accenten komen ook weer terug in de opening aan de onderkant van de zijkant van het shirt. Op de rechter borst prijkt het logo van kledingsponsor Macron. Het Italiaanse sportmerk verzorgt sinds 2012 de tenues van SS Lazio en beide partijen hebben nog een contract tot 2022. De trademark tekens van het merk prijken op de schouders en mouwen. De linker borst is uitgerust met het embleem van de in 1900 opgerichte club en op de achterkant van het shirt staat de naam van de club: SS Lazio. Het nieuwe Europa League tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een licht blauwe strip. Deze taping is ook voorzien van gouden details. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Zoals alle Macron tenues zijn ook de Lazio shirts uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe shrit dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lukaku, Immobile, Minala, Berisha, Durmisi, Lulic en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt!

Lazio Roma voetbalshirt bestellen

Het SS Lazio Europa League shirt kan je vanaf medio augustus bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 85,- (maten S, M, L, XL en XXL). De prijs van het tenue voor kinderen is € 70,- (128, 140, 152, 164 en 176). In deze shops kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de sterspelers. Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Lazio Roma shirt in DEZE SHOP!

of scoor het shirt van de jaren '80 in deze SHOP!