Ook het Manchester United thuisshirt voor het seizoen 2011/2012 lijkt uitgelekt te zijn. Nike zal volgend jaar weer de teamkleding van Manchester United verzorgen. Het nieuwe thuisshirt heeft een simpel design en lijkt erg op het huidige thuisshirt. Het enige opvallende verschil is de verandering van het design van de kraag. De kraag wordt volgend jaar rond en krijgt de kleuren zwart en wit. Dit moet het shirt een echte retrolook geven. Verder zijn de witte strepen op de mouwen verdwenen.

Wij kunnen nog niet bevestigen in hoeverre dit het nieuwe Manchester United thuisshirt wordt. Verschillende partner websites in Engeland hebben de afgelopen maanden het onderstaande shirt laten uitlekken en kunnen ook nog niet bevestigen in hoeverre dit het shirt gaat worden. Wij houden jullie in ieder geval op de hoogte wanneer er meer bekend is!

Manchester United Thuisshirt 2011/2012

Wil je nog even van het huidige Manchester United thuisshirt genieten, neem dan even een kijkje bij Subside Sports voor een overweldigend aanbod aan Manchester United merchandising.

 

Update:

Hieronder de foto's van de officiële presentatie van het Manchester United thuisshirt 2011/2012.

 

Koop het hier!