Het nieuwe Manchester City thuisshirt 2012-2013 is vandaag officieel bekend gemaakt door verdediger Kompany, die hard MCFC fan Noel Gallagher en de teamkledingsponsor Umbro. Voor Umbro is dit het laatste jaar dat het als teamkledingsponsor van City zal fungeren. Vanaf volgend seizoen is Nike de nieuwe teamkledingsponsor van the kersverse Premier League kampioen. Dan het nieuwe thuisshirt! In onderstaand voetbalshirt speelt City de Premier League en Champions League thuiswedstrijden gedurende het seizoen 2012/2013.

Het Manchester City thuisshirt is traditioneel licht blauw en bevat dit seizoen een zwarte opstaande kraag met een Y-vormige hals. Verder kent het shirt weinig details. De linker borst is voorzien van het logo van City met daarboven drie sterren en de andere borst bevat het logo van teamkledingsponsor Umbro. De drie sterren zijn puur decoratief en verwijzen niet naar de behaalde landkampioenschappen van de club. Hoofdsponsor Etihad Airways staat overigens op het midden van het thuisshirt van Man City. De nieuwe Manchester thuistenues worden gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met een klein licht blauw detail aan de onderkant van het short. Ook het logo van City en Umbro staan op het short. De kousen zijn overwegend licht blauw en hebben zowel een zwarte boven- als onderkant.

Check hieronder de foto van het nieuwe Manchester City voetbalshirts 2012-2013. Deze kan je vanaf medio Juli 2012 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals het nieuwe uitshirt, de Why Always Me shirts, trainingspakken, trainingsshirts, retro voetbalshirts en andere Manchester City merchandising. Officiële bedrukking is mogelijk!

Koop het hier! Reageren mag hieronder :)

Manchester City thuisshirt 2012-2013


Manchester City thuisshirt 2012-2013

Manchester City voetbalbroekje 2012-2013

Manchester City kousen 2012-2013