Het nieuwe 3e shirt of Europese uitshirt van Manchester City is vandaag officieel bekend gemaakt In dit voetbalshirt speelt Manchester City de uitwedstrijden in de Champions League gedurende het seizoen 2012-2013. Het Europese shirt van Manchester City is gebaseerd op de voetbalshirts van de Sint Marks in 1880 en verwijst bovendien naar het feit dat de club de Champions League wedstrijden in de avond speelt. Het nieuwe shirt van Manchester City wordt gekenmerkt door de grijze en zwarte verticale banen over het voetbalshirt.

Verder bevat het shirt een ronde zwarte hals met een licht blauwe lijn aan de binnenkant. Ook de onderkant van de mouwen zijn voorzien van een dunne licht blauwe lijn. De linker borst bevat het logo van Manchester City met daarboven drie sterren. De andere borst bevat het logo van teamkledingsponsor Umbro. Hoofdsponsor Etihad Airways staat op het midden van het Manchester City 3e shirt 2012-2013. Het Europese tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met aan de bovenkant een licht blauwe band. Dit is overigens het laatste shirt van City dat door Umbro gesponsord wordt. Volgend seizoen is Nike de nieuwe teamkledingsponsor.

Check hieronder de foto's van het nieuwe Manchester City Europese uitshirt 2012/2013. De Manchester City voetbalshirts 2012-2013 kan je kopen in de online voetbalshop van Subside Sports! Inclusief officiële Premier League printing van sterspelers als Balotelli, Aguero, Kompany, Tevez, Silva en Youre.

Koop het hier!

Manchester City Europese uitshirt 2012/2013

Manchester City uitshirt europees 2012-2013


Manchter City 3e shirt 2012-2013