3 mei 2016

Macron nieuwe kledingsponsor Stoke City vanaf 2016-2017

De Engelse Premier League club Stoke City heeft een nieuwe kledingsponsor voor 2016-2017 en de komende vijf jaar bekend gemaakt. Vanaf komend seizoen is het Italiaanse merk Macron de nieuwe kledingsponsor van ''The Potters''. Hiermee vervangt het merk New Balance, welke alleen tijdens 2015-2016 de kledingsponsor van de club was. Naast de bekendmaking van het partnership tussen Macron en Stoke City, lieten de club en het Italiaanse sportmerk ook een deel van het nieuwe shirt zien. Macron is momenteel ook kledingsponsor van clubs als Crystal Palace, Lazio Roma, Sporting Lissabon en Real Betis Sevilla. Uiteraard zijn beide partijen blij met het partnership tussen de club en het merk.

Stoke City maakte naast de duur van het contract ook bekend dat het het meest lucratieve kledingsponsorcontract uit de geschiedenis van de club betreft en er bovendien zeer binnenkort een revolutionair nieuw Stoke City voetbalshirt voor 2016-2017 wordt gelancerd. Tony Scholes van Stoke City reageert: ''We zijn erg blij met het partnership met Macron. In commerciƫle termen is het verreweg de meest lucratieve deal die we ooit hebben we gehad. Macron is een snelgroeiend merk in een zeer concurrerende markt. Het is een merk met grote ambities. Dit past bij Stoke City, gezien de ambities die wij hebben. Een perfecte match dus.'' Ook Macron reageert verheugd op de deal tussen de Premier League club en het merk. Gianluca Pavanello: ''We zijn zeer verheugd met het partnership met een club uit de top 10 van de Premier League, een competitie die wereldwijd het meest bekeken wordt. Onze designers hebben in samenwerking met Stoke City hun uiterste best gedaan om een fantastische nieuwe collectie voor Stoke City te ontwerpen, welke zal voldoen aan de wensen van de fans en de spelers.'' De nieuwe Stoke City shirts voor 2016-2017 worden binnenkort bekend gemaakt. Dan hebben we uiteraard weer nieuws. Check hieronder alvast een paar foto's van het nieuwe Stoke City thuisshirt voor 2016-2017.

Het nieuwe shirt van Stoke City voor 2016-2017 kan je vanaf medio juli kopen in de online Stoke City shop of in deze STORE.

Stoke -City -Macron -2016-2017