Los Angeles FC uitshirt 2023-2024

Los Angeles FC en kledingsponsor adidas hebben deze week ook het nieuwe Los Angeles FC uitshirt 2023-2024 gepresenteerd. In dit tenue speelt de club uit Californië de Major League Soccer en US Open uitwedstrijden in 2023 en 2024. Dit tenue wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. Tijdens de thuiswedstrijden in 2023 draagt LAFC het Los Angeles FC thuisshirt 2022-2023. Vorig seizoen werd Los Angeles FC voor het eerst in de geschiedenis MLS kampioen en dus speelt de Amerikaanse voetbalclub in dit tenue ook de CONCACAF Champions League wedstrijden. Adidas is sinds de toetreding van de club tot de Major League Soccer in 2018 de kledingsponsor van de club en FLEX is sinds 2021 de hoofdsponsor.

Los Angeles FC voetbalshirt 2023-2024 | Smokescreen kit

Zoals ieder Major League Soccer voetbalshirt heeft ook het Los Angeles FC uitshirt 2023-2024 een thema gekregen. Het voetbalshirt is namelijk omgedoopt tot het ''Smokescreen kit''. Het nieuwe tenue is namelijk een eerbetoon aan de supporters van de club. Het Los Angeles FC uitshirt is groen en bevat een camouflage achtige print van opstijgende rook, geïnspireerd door het vuurwerk van de supporters achter het doel in het BMO Stadium, het stadion van de club. De adidas strepen op de schouders hebben een net iets andere tint legergroen en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Alle (sponsor)logo's op het tenue zijn zwart. De rechterborst is uitgerust met het nieuwe adidas performance logo. Dit logo wordt ook wel het 3BAR logo genoemd en wordt door adidas dit seizoen op alle Major League Soccer voetbalshirts gebruikt. Op de andere borst staat het iconische clublogo met een ster. Deze ster verwijst naar het kampioenschap van vorig seizoen. Hoofdsponsor Flex Power Tools versiert het midden van het tenue, de rechtermouw is uitgerust met het logo van FORD en de linkermouw bevat het logo van AppleTV. Het logo van AppleTV staat dit seizoen namelijk op alle Major League Soccer voetbalshirts. Het Los Angeles FC uitshirt bevat ook nog verschillende details. De linkermouw is uitgerust met de officiële Major League Soccer badge. Deze badge is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt, in dit geval: wit/groen. De binnenkant van de hals bevat het motto van de club: ''Shoulder to Shoulder''. Verder is de onderkant van het voetbaltenue uitgerust met een speciale badge met daarin een afbeelding van de wereldbol en de tekst: ''World's City, World's Game''. Deze badge staat symbool voor de aspiraties van de club, de awaydays culture en het commitment om samen een nieuwe weg te bewandelen. Het tenue wordt compleet gemaakt door een legergroen voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte adidas strepen. Ook de logo's van de club en adidas op het voetbalbroekje zijn zwart. De kousen hebben dezelfde kleurencombinatie.

Zoals alle adidas tenues zijn de nieuwe Los Angeles FC voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Los Angeles FC voetbalshirt bestellen

Het adidas Los Angeles FC uitshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95. Check ook andere Major League Soccer voetbalshirts in deze winkels. Directe levering!

Bestel het nieuwe LAFC voetbalshirt in deze fanshop

of deze winkel! 

Los Angeles FC uitshirt 2023-2024

Los Angeles FC uitshirt 2023-2024

Los Angeles FC uitshirt 2023-2024

Los Angeles FC uitshirt 2023-2024

Los Angeles FC uitshirt 2023-2024