29 maart 2021

Los Angeles FC uitshirt 2021-2022

De Amerikaanse voetbalclub Los Angeles FC heeft in samenwerking met adidas het nieuwe Los Angeles FC uitshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de club van trainer Bob Bradley de Major League Soccer uitwedstrijden in 2021 en in 2022. Dit tenue wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design van het tenue van ''The Wings.'' Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle Major League Soccer clubs en dus ook van de club waar Kenneth Vermeer onder contract staat.

Los Angeles FC uit shirt en tenue 2021-2022

Het nieuwe Los Angeles FC uitshirt 2021-2022 is door de club en adidas omgedoopt tot het ''Heart of Gold Comminity Kit'' en is een eerbetoon aan iedereen met een essentieel beroep in de stad, van hulpverleners tot medisch personeel en leerkrachten. Het Los Angeles FC uitshirt 2021-2022 heeft een zachte kleur goud en bevat verder zwarte details. De zwarte details komen terug in de band in de ronde hals en in de adidas strepen op de mouwen. Verder bevatten de mouwen aan de onderkant een brede zwarte band, waarin in het goud de naam van de stad is verwerkt: LOS ANGELES. Een ander detail bevindt zich aan de binnenkant van de hals. Hier bevindt zich een zwarte taping met in het goud de tekst: ''Shoulder to shoulder.'' Verder prijkt in de nek op de achterzijde van het tenue de tekst: ''Heart of Los Angeles.'' De linker mouw is uitgerust met de officiële Major League Soccer badge en deze badge is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt van de Amerikaanse club: goud/zwart. De rechterborst bevat het adidas performance logo in het zwart en de andere borst is uitgerust met de badge van de club. Vanaf dit seizoen heeft Los Angeles FC een nieuwe shirtsponsor: Flex Power Tools. De Duitse producent van elektrisch gereedschap vervangt Youtube als hoofdsponsor van Los Angeles FC. Op de rechter mouw prijkt het logo van subsponsor Golden Boot Partner Target.

Het Los Angeles FC uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten gouden adidas strepen. De kousen zijn goud met zwarte adidas strepen en bevatten op het midden de initialen van de voetbalclub: LAFC. Alle adidas tenues zijn dit jaar weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en verkoeling, voor een optimale prestatie. Deze technologie is in de stof van het tenue verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Los Angeles FC uittenues 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Vela, Rossi, Blessing, Atuesta, Torres, Leone en nog meer spelers en check ook het Los Angeles FC thuisshirt 2020-2021.

Los Angeles FC uitshirt bestellen

Het adidas Los Angeles FC uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestelllen voor volwassenen. Het voetbalshirt is namelijk beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 89,95. In de onderstaande winkels kun je deze tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook andere MLS voetbalshirts. Directe levering!

Bestel het nieuwe Los Angeles FC iuitshirt direct in deze winkel! 

of deze SHOP

of deze webshop! 

Los Angeles FC uitshirt 2021-2022

Los Angeles FC uitshirt 2021-2022