Los Angeles FC thuisshirt 2024-2025 | Back in Black

Los Angeles FC en kledingsponsor adidas hebben dit weekend het nieuwste Los Angeles FC thuisshirt 2024-2025 gepresenteerd met het motto ''BACK IN BLACK''. In dit tenue speelt Los Angeles FC de Major League Soccer thuiswedstrijden in het Banc Of California Stadium gedurende 2024 en 2025. Ook dit voetbalshirt wordt weer twee seizoenen lang gedragen. Tijdens de uitwedstrijden in 2024 draagt de Amerikaanse voetbalclub hetzelfde uitshirt als vorig seizoen, het Los Angeles FC uitshirt 2023-2024.

Het Los Angeles FC thuisshirt 2024-2025 staat is het teken van de stad Los Angeles, de stad waar dromen werkelijkheid kunnen worden door dromen en hard werken. Dit heeft geresulteerd in een vrij minimalistisch design van het nieuwe tenue, dat bovendien een symbool is van kracht, vakmanschap en aandacht voor detail. Het Los Angeles FC thuisshirt is zwart en wordt gekenmerkt door de verticale grijze en gouden krijtstrepen, die elkaar afwisselen. Alle logo’s en details op het voetbalshirt zijn ook goud. Het thuistenue bevat een ronde hals met gouden randen en ook de adidas trademark strepen zijn goud. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst het logo van de club. Boven dit logo staat een zilveren ster, die verwijst naar het kampioenschap van 2022. Vanaf dit seizoen heeft Los Angeles FC een nieuwe hoofdsponsor: BMO. Ook dit logo staat in het goud op het tenue, evenals de logo’’s van Ford (rechtermouw) en AppleTV (linkermouw). De linkermouw bevat ook de officiële Major League Soccer badge, welke in stijl is van de kleuren van het tenue: zwart/wit/goud. De binnenkant van de hals is uitgerust met het motto van de club: ‘’Shoulder to shoulder’’. Op de achterkant prijken de initialen van de club (LA) met de iconische vleugel. Het Los Angeles FC thuistenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte sokken met gouden adidas trademark strepen en gouden logo’s.

  • 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal
  • Ronde hals

Het adidas Los Angeles FC thuisshirt 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) is het voetbalshirt € 99,95. Check ook andere MLS voetbalshirts in deze winkels of laat je tenue bedrukken met een eigen naam en nummer!

Los Angeles FC thuisshirt 2024-2025 | Back in Black
Los Angeles FC thuisshirt 2024-2025 | Back in Black
Los Angeles FC thuisshirt 2024-2025 | Back in Black
Los Angeles FC thuisshirt 2024-2025 | Back in Black