Los Angeles FC uitshirt 2019-2020

Los Angeles FC en adidas hebben vandaag ook het nieuwe uitshirt voor 2019-2020 officieel gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt Los Angeles de uitwedstrijden in de Major League Soccer gedurende dit seizoen en volgend seizoen. Los Angeles FC eindigde in haar debuutseizoen vorig jaar als derde in de Western Conference en speelt haar thuiswedstrijden in het Banc of California Stadium in Los Angels. Coach van de club is voormalig Verenigde Staten bondscoach Robert Bradley. Dit jaar heeft de club uit Californië geen nieuw thuisshirt. De club draagt namelijk hetzelfde thuisshirt als vorig seizoen. Zoals van alle clubs in de Amerikaanse competitie is adidas verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van Los Angeles FC.

Het nieuwe Los Angeles FC uitshirt voor 2019-2020 is grijs/wit en bevat een all-over print van flitsende horizontale strepen en vegen over het shirt. Deze strepen hebben wat weg van een testbeeld op tv. Misschien dat dit een verwijzing is naar de hoofdsponsor van de club. Youtube TV prijkt namelijk op het midden van de tenues van Los Angeles FC. De grijze accenten komen ook weer terug in de ronde hals en de drie strepen van adidas op de schouders. Bovendien is de bies aan de onderkant van de mouwen grijs. De Major League Soccer badges op de mouwen zijn weer geheel in stijl van de kleuren van van het nieuwe uitshirt van LAFC. De binnenkant van de hals bevat een speciale taping. Deze is goud en hierin is het motto van de club verwerkt: ''Shoulder to shoulder.'' Verder bevat het nieuwe tenue opvallend weinig details. Op de borst staan de logo's van adidas en de club. Het nieuwe tenue wordt compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje en grijze kousen met witte accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe uitshirt voor 2019-2020. Dit shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Lee Nguyen, Moutinho, Diego Rossi, Carlos Vela en nog meer sterspelers. Check ook het thuisshirt van dit seizoen.

Helaas is het vrij lastig om in Europa een voetbalshirt van een Major League Soccer club te bestellen. Toch kun je het nieuwe Los Angeles FC voetbalshirt vanaf nu kopen. Dit kan voor een prijs van € 89,95 en het shirt is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Check het direct in deze winkel of deze winkel!

 Directe levering!