6 februari 2020

Los Angeles FC thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Los Angeles FC voetbalshirt voor 2020-2021 is vandaag officieel gelanceerd door de club en adidas. In dit nieuwe tenue speelt LAFC de Major League Soccer thuiswedstrijden in het Banc Of California Stadium gedurende 2020 en 2021. Los Angeles FC eindigde afgelopen seizoen als eerste in de Western Conference, maar werd in de Conference Finals uitgeschakeld door de latere kampioen: Seattle Sounders. Zoals van alle clubs in de Major League Soccer is adidas dit seizoen verantwoordelijk voor het design en de productie van de los Angeles FC tenues.

Zwart Los Angels voetbalshirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Los Angeles FC voetbalshirt voor 2020-2021 heeft een classy design. Dit komt vooral doordat het tenue geheel in stijl van de clubkleuren van de club uit Californië is en dat adidas een jaren '90 look aan het tenue heeft gegeven. De jaren '90 inspiratie is niet helemaal toevallig gekozen door het Duitse sportmerk. De Major League Soccer bestaat dit jaar namelijk 25 jaar en werd in de jaren '90 opgericht. Het Los Angeles thuistenue is dit jaar weer volledig zwart en bevat verder gouden accenten. Alle logo's op het tenue zijn goud. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de andere borst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor YoutubeTV staat op het midden van het tenue. Verder is het thuisshirt van Los Angeles FC uitgerust met een EQT v-collar van adidas. Deze toelopende hals is geïnspireerd door de V-hals die adidas vooral gebruikte in de jaren '90. De jaren '90 vormen ook de inspiratie voor de drie strepen van adidas op de rechtermouw. Dit betreffen namelijk verticale strepen, welke wat breder zijn dan we gewend zijn. Bovendien staan deze dus alleen maar op één schouder en niet op beide schouders. De strepen op dit voetbalshirt zijn zwart, waardoor ze bijna niet zichtbaar zijn. De binnenkant van de hals is nog uitgerust met een speciale taping. In deze gouden taping is de leus van de club verwerkt: ''Shoulder to shoulder.'' De mouw is voorzien van de officiële MLS badge. Deze badge heeft dezelfde kleuren als het tenue en betreft een badge ter ere van het 25 jarig bestaan van de competitie.

Het nieuwe Los Angeles FC thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met gouden details. Dit zijn ook de kleuren van de kousen. Deze nieuwe tenues zijn door adi uitgerust met de nieuwe AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Vela, Rossi, Blessing, Rodriguez, Lee Nguyen.

Los Angeles FC voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Los Angeles FC adidas thuisshirt voor 2020-2021 kun je vanaf februari bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is € 89,95 voor volwassenen en dit tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze shops vind je ook andere MLS tenues en kun je deze laten bedrukken met een eigen naam en nummer!

Bestel het nieuwe Los Angeles FC voetbalshirt in deze SHOP

of deze winkel! 

Los Angeles FC voetbalshirt 2020-2021