26 februari 2018

Los Angeles FC voetbalshirts 2018-2019

Los Angeles FC heeft in samenwerking met kledingsponsor adidas zowel het uittenue als het thuistenue voor het seizoen 2018-2019 gelanceerd. Beide shirts hebben een opvallend all-over print maar daar later meer over. Het kan goed zijn dat je de club Los Angeles FC nog niet kent. De club uit Los Angeles gaat dit seizoen namelijk haar debuut maken in de Major League Soccer. De club is opgericht in 2014 en heeft altijd al de wens uitgesproken om deel te gaan nemen aan de MLS. Vanaf dit jaar komt deze wens uit. Het bestuur van Los Angeles FC is erg ambitieus. Dit is te zien aan de spelers die de club gecontracteerd heeft. Spelers als Diego Rossi, Carlos Vela en Walker Zimmerman zijn komend seizoen te zien in het Banc of California Stadium. Dit is het stadion waar de Amerikaanse ploeg haar thuiswedstrijden gaat spelen. Dit stadion biedt plaats aan 22.000 supporters van de nieuwe club. Benieuwd naar de eerste shirts van Los Angeles FC? Check de details hieronder.

Los Angeles FC thuis shirt en tenue 2018-2019

Adidas is verantwoordelijk voor de ontwerpen van de shirts van Los Angeles FC. Dit is natuurlijk niet bijzonder. Adidas is verantwoordelijk voor het design van alle shirts in Major League Soccer. Het Duitse sportmerk heeft bij het thuisshirt gekozen voor de clubkleuren van LAFC. Deze kleuren zijn zwart en goud. Adidas heeft bijna alle thuisshirts in de competitie gebaseerd op de clubkleuren van de desbetreffende club. De basis van het shirt van ‘’The Wings’’ is zwart. Op de schouder van het shirt zijn de 3 bekende adidas strepen te zien. Deze strepen zijn goud. Op de mouw staat het logo van de Major League Soccer. Ook dit logo bevat de clubkleuren zwart/goud. Op de rechterkant van de borst is het logo van adidas te vinden. Dit logo is ook goud van kleur. De rechterkant van de borst bevat het logo van de club. Op de rechteronderkant van het shirt is ook nog een embleem te vinden. Op dit embleem staan enkele slogans die met de stad Los Angeles te maken hebben. Deze slogans zijn ‘’Heart Of The City’’ en ‘’ City Of Angels.’’ Ook in de kraag staat een slogan. Deze heeft echter betrekking op de selectie ‘’ Shoulder to shoulder.’’ De namen en rugnummers van de spelers zijn in het goud op het shirt te vinden. Het shirt heeft ook een all-over print. Deze print is hetzelfde als op het shirt van het nationaal team van Schotland. Deze print is gebaseerd op de print van het legendarische shirt van het Nederlands elftal van 1988. In dat shirt heeft Nederland het EK gewonnen en ook de club uit Los Angeles hoopt met dit shirt te kunnen schitteren en prijzen te pakken in de MLS. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een zwarte broek en zwarte kousen met gouden accenten.

Los Angeles FC uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van ‘’The Wings’’ is wit van kleur. Ook dit shirt heeft vele gouden details. Op de schouder zijn de bekende adidas strepen in het goud te zien. Het uittenue heeft een klassieke V-hals. Op de mouw van het shirt staat ook het embleem van de Major League Soccer. Dit embleem is op het uittenue wit van kleur. Het adidas logo op de linkerkant van de borst is goud. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Los Angeles FC. In tegenstelling tot het zwart/gouden logo op het thuisshirt is op het uitshirt het logo wit/goud van kleur. Ook het uitshirt van Los Angeles FC heeft een all-over print gebaseerd op een legendarisch shirt uit het verleden. Dit shirt is gebaseerd op misschien wel het meest iconische ontwerp ooit van adidas, namelijk het WK 1994 Duitsland shirt. Bij beide shirts van Los Angeles FC staat shirtsponsor YoutubeTV op de buik. Dit is opvallend te noemen omdat YoutubeTV niet de hoofdsponsor is van de Amerikaanse voetbalclub. Zoals bij alle shirts van adidas wordt ook bij deze shirts gebruik gemaakt van de Adidas Climalite Technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens het voetballen, zodat de spelers optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden in de MLS. Het uittenue van Los Angeles FC wordt compleet gemaakt door een witte broek en witte kousen, deze hebben gouden accenten.

Los Angeles FC voetbalshirt kopen

De nieuwe shirts van Los Angeles FC zijn op dit moment alleen te koop in de fanshop van de Amerikaanse voetbalclub. Vanaf medio maart worden de nieuwe shirts voor het seizoen 2018-2019 verwacht in onderstaande winkel. Wel is het mogelijk om de shirts van afgelopen seizoen, van de clubs uit de MLS, in deze winkel te halen. Dit is inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van de shirts! Directe levering gegarandeerd!

Scoor in deze online shop je MLS voetbalshirts!