Los Angeles FC thuisshirt 2022-2023

The Five Years Strong Anniversary Kit is officieel gelanceerd! Los Angeles FC bestaat inmiddels alweer vijf jaar en het nieuwe thuistenue van de club uit Californië heeft deze naam gekregen van kledingsponsor adidas en de club. In dit voetbalshirt speelt LAFC de Major League Soccer en bekerwedstrijden in het Banc of California Stadium Exposition Park in 2022 en 2023. Dit tenue wordt dus twee seizoenen gedragen. Los Angeles FC speelt ook dit jaar weer in de Western Conference, waar het vorig seizoen op een negende plek eindigde. Adidas is dus verantwoordelijk voor het design en de productie van het Los Angeles FC thuistenue. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle Major League Soccer clubs.

Zwart/goud Los Angeles voetbalshirt 2022-2023

Een lustrum moet natuurlijk gevierd worden met een geweldig design. We kijken er ook niet van op dat het nieuwe Los Angeles FC thuisshirt één van de beste kleurencombinaties voor een voetbalshirt heeft, namelijk zwart/goud! De kleuren in combinatie met de opvallende all-over print op het tenue maakt het Los Angeles FC voetbalshirt één van de mooiste Major League Soccer voetbalshirts van dit seizoen. De voorkant van het voetbalshirt bevat een all-over print van zwart/grijze ruiten en diamanten, die in elkaar overlopen. De gouden details komen terug in alle details en logo's op het voetbalshirt. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen bevatten een dunne gouden lijn en ook de adidas strepen op de schouders zijn goud. Alle logo's zijn centraal op het voetbalshirt geplaatst. Het adidas logo staat aan de bovenkant van de borst en daaronder prijkt de badge van de club. Dit betreft een monochrome badge. Dit betekent dat het logo niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van het voetbalshirt: zwart/goud. Het logo van hoofdsponsor Flex Power Tools staat in het goud op het midden van het tenue en de rechtermouw bevat het logo van subsponsor TARGET. Zoals alle Major League Soccer voetbalshirts is het nieuwe tenue van ''The Wings'' uitgerust met verschillende details. De band aan de binnenkant van de hals bevat in het goud het motto van de club: ''Shoulder to Shoulder.'' De Major League Soccer badge op de linkermouw is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt en in de nek op de achterkant van het tenue staat de naam van de stad: Los Angeles. Het Los Angeles thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten gouden adidas strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Zoals alle adidas tenues is het nieuwe Los Angeles FC thuistenue 2022-2023 uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe voetbalshirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Vela, Rodriguez, Arango, Blessing, Acosta, Moon-hwan, Palacios en nog meer spelers. Los Angeles FC speelt dit jaar de uitwedstrijden opnieuw in het Los Angeles FC uitshirt 2021-2022

Los Angeles FC voetbalshirts bestellen

Het adidas Los Angeles FC thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het tenue heeft een prijs van € 89,95. In de onderstaande winkels kun je deze tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook andere MLS voetbalshirts. Directe levering!

Bestel het nieuwe Los Angeles FC iuitshirt direct in deze winkel! 

of deze SHOP

of deze webshop! 

Los Angeles FC thuisshirt 2022-2023

Los Angeles FC voetbalshirt 2022-2023

Los Angeles FC thuisshirt 2022-2023

Los Angeles FC thuisshirt 2022-2023

Los Angeles FC thuisshirt 2022-2023