Het nieuwe Liverpool uitshirt 2012-2013 is officieel bekend gemaakt door de club en de nieuwe teamkledingsponsor Warrior Sports. In dit voetbalshirt speelt Liverpool FC de uitwedstrijden in de Premier League en Europa League gedurende het seizoen 2012-2013. Het nieuwe uitshirt van Liverpool is gebaseerd op de uitshirts van de club tijdens de periode 1900-1906. Ook toen bevatten de voetbalshirts van Liverpool een grijze ronde baan onder kraag, welke verwijst naar de zeelieden en de grote invloed van de haven op het stadsleven destijds.

Verder is het Liverpool uitshirt geheel zwart en is het voorzien van grijze meshpanelen aan de zijkanten van het voetbalshirt. De rechter borst is voorzien van het logo van Warrior Sports en de andere borst bevat de Liverbird met daaronder de initialen van de club: LFC. Hoofdsponsor Standard Chartered staat met het logo in het goud op het midden van het nieuwe voetbalshirt.  De achterkant van het Liverpool shirt is voorzien van twee vlammen met daartussen het getal 96. Deze vlammen zijn een herdenking aan het drama van Hillsborough op 15 April 1989, waarbij 96 Liverpool fans omgekomen zijn.  De Liverpool uittenues worden gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de onderkant van de linker pijp een grijze golf. In deze golf staat het logo van Warrior. De andere pijp is geheel zwart en is voorzien van de Liverbird met daaronder de initialen van de club en een rood lijntje. De kousen zijn geheel zwart en bevatten bovendien de initialen van de club.

Check hieronder de foto’s van het nieuwe Liverpool uitshirt 2012-2013. Dit voetbalshirt kan je vanaf medio juli 2012 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe Liverpool Warrior Sports uitshirts, trainingspakken, trainingsshirts, polo’s en retro shirts.

Koop het hier en geef hieronder je mening!

Liverpool uitshirt 2012/2013

Liverpool uitshirt 2012/2013

Liverpool uitshirt 2012-2013