Het nieuwe Liverpool thuisshirt 2012-2013 is officieel bekend gemaakt door de club en de nieuwe teamkledingsponsor Warrior Sports. Warrior Sport heeft, zoals een aantal maanden geleden bekend werd, het stokje overgenomen van Adidas. In dit voetbalshirt speelt Liverpool de Premier League en Europese thuiswedstrijden op Anfield Road gedurende het seizoen 2012-2013. Ook het nieuwe Liverpool thuisshirt is geheel rood en heeft door het gevouwen kraagje met knoopjes een retro uitstraling. Daarnaast bevat het shirt verticale dunne lijntjes.

De rechter borst is voorzien van het logo van Warrior Sports en de linker borst bevat de Liverbird met daaronder de initialen van de club: LFC. Op het midden van het voetbalshirt staat het logo van de hoofdsponsor van Liverpool Standard Chartered. De achterkant van het shirt is voorzien van twee vlammen met daartussen het getal 96. Deze vlammen zijn een herdenking aan het drama van Hillsborough op 15 April 1989, waarbij 96 Liverpool fans omgekomen zijn.

De nieuwe thuisshirts van Liverpool worden gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met op de linker pijp het logo van Warrior Sports en de andere pijp de Liverbird met daaronder de initialen van de club. Ook de kousen van Liverpool zijn geheel rood en zijn voorzien van de initialen van de club. Check hieronder de foto's van het nieuwe Liverpool thuisshirt en tenue 2012-2013. Deze kan je kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe Liverpool uitshirts, trainingspakken, trainingsshirts, jacks en tracktops.

Koop het hier! Reageren mag altijd hieronder.

Liverpool thuisshirt 2012-2013

Liverpool thuisshirts 2012-2013

Liverpool thuisshirt 2012-2013

Liverpool voetbalshirts Warrior Sports 2012-2013