16 juni 2011

Liverpool 3e shirt 2011/2012

Het nieuwe 3e shirt van Liverpool is officieel door de club bekend gemaakt via de website van de club. In dit 3e shirt of 2e uitshirt speelt Liverpool de uitwedstrijden in de Premier League gedurende het seizoen 2011/2012. Het Liverpool 3e shirt is wit en bevat verschillende lichtblauwe accenten. De witte en cyaan blauwe kleur kwamen ook terug in het eerste shirt dat Liverpool droeg bij de oprichting van de club in 1892. Daarnaast is het 3e shirt geinspireerd door de klassieke trainingsjacks en tracktops, welke de club droeg midden jaren 80. Al met al is het nieuwe 3e shirt van Liverpool een nostalgisch shirt met een modern tintje. De lichtblauwe accenten komen op verschillende manieren terug in het design van het tweede uitshirt.

Zo zijn de onderkant van de mouwen lichtblauw, evenals de Adidas trademark strepen, welke over de schouders lopen. Verder wordt het Liverpool shirt gekenmerkt door een diagonale zwarte en lichtblauwe baan ter hoogte van de rechterschouder. Het shirt heeft verder een ronde zwarte kraag met een witte voorkant. Het logo van Adidas staat op het midden van de borst en is eveneens lichtblauw. Op de rechterborst is het logo van Liverpool FC te vinden en op het midden van het shirt staat hoofdsponsor Standard Chartered in het lichtblauw.

 

Het broekje, dat bij dit 3e tenue van Liverpool hoort, is ook wit en bevat de drie Adidas trademark strepen op de zijkanten. Ook bevat het voetbalbroekje het logo van Adidas & Liverpool FC. De kousen van het 3e tenue zijn wit, bevatten aan de bovenkant drie lichtblauwe Adidas trademark strepen en net boven het midden van de kousen een zwarte en lichtblauwe baan met daarin de initialen van de club: LFC.


Check hieronder de foto's van het Liverpool 3e shirt/ 2e uitshirt 2011/2012. Deze kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals het Liverpool thuisshirt en uitshirt 2011/2012.

Koop het hier!