23 juni 2011

Lierse SK voetbalshirts 2011/2012

De nieuwe voetbalshirts van Lierse SK voor het seizoen 2011/2012 zijn officieel gepresenteerd.via de website van de club. Het Lierse SK thuisshirt wordt gekenmerkt door de gele en zwarte banen, welke verticaal over het shirt lopen. De gele banen worden geflankeerd door kleine zwarte bolletjes en de zwarte banen worden onderbroken door kleine gele zwarte bolletjes. Op het midden van het shirt worden de banen onderbroken door een breed horizontaal vlak, waarin hoofdsponsor Wadi Degla staat. Het shirt bevat verder een geel/zwarte V-hals.

Op de linkerborst is het logo van Lierse SK geborduurd en op het midden van de borst staat het logo van teamkledingsponsor JAKO. Achterin de kraag staat ''Wadi Degla''. Dit is bovendien de naam van de Egyptische club, welke de eigenaar van Lierse SK ook bezit.

Het uishirt van Lierse SK is mint blauw en bevat zwarte banen aan de zijkanten van het shirt, welke doorloopt over de mouwen. Verder heeft het uitshirt een ronde kraag en bevat het weinig andere details. Op de linkerborst is ook het logo van Lierse SK geborduurd en op het midden van de borst staat het logo van teamkledingsponsor JAKO. De hoofdsponsor van Lierse SK staat net boven het midden. Check hieronder de foto's van het nieuwe Lierse SK thuisshirt en uitshirt. Deze voetbalshirts kan je kopen in de voetbalshop van voetbalshirts.com.

 

Koop het hier!