5 mei 2016

Borussia Monchengladbach thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Borussia Monchengladbach shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Kappa en de Bundesliga club. In dit nieuwe shirt speelt Borussia Monchengladbach de Bundesliga, DFB Pokal en Europese wedstrijden in het Borussia Park in Monchengladbach gedurende komend seizoen. Het nieuwe shirt van BMG werd op een speciale manier gelanceerd. Twee supporters van de club droegen het shirt namelijk in een uitzending van ZDF sportstudio. We bespreken hieronder het design van het nieuwe tenue van de Duitse club, die als bijnaam ''Fohlenelf'' heeft.

Borussia Monchengladbach thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Borussia Monchengladbach shirt voor 2016-2017 is opnieuw een combinatie van zwart en wit. Het shirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de zwarte horizontale banen over het shirt. In deze banen zijn deels diagonale witte en zwarte strepen verwerkt. Verder is het nieuwe Gladbach thuisshirt uitgerust met een crew neck, welke ook eeb subtiele zwarte lijn bevat. De rechter borst bevat het logo van de Italiaanse kledingsponsor Kappa, welke sinds het seizoen 2013-2014 verbonden is aan de Duitse club. Op de schouders en mouwen komen de trademark tekens van het Italiaanse merk terug. De linker borst is zoals altijd het geval is, voorzien van het logo van de club. Boven dit logo staan twee sterren. Deze twee sterren verwijzen naar de gewonnen Bundesliga kampioenschappen in de succesvolle jaren '70. Destijds werd de club vijf keer kampioen (1970, 1971, 1975, 1976, 1977). Hoofdsponsor Postbank versiert met haar gele logo het midden van het voetbalshirt van Gladbach. Postbank is sinds het seizoen 2009-2010 hoofdsponsor van de Duitse club. De mouwen van het shirt zijn geheel wit. Verder bevat het nieuwe BMG shirt een speciaal detail aan de achterkant van de kraag. Hier staat namelijk de bijnaam van de club: FOHLENELF. Het nieuwe Borussia Monchengladbach tenue wordt gecompleteerd door een wit short met zwarte accenten. Ook de kousen hebben deze combinatie. De sokken zijn wit met twee horizontale zwarte banen op de sokken. Check hieronder de foto's van het nieuwe voetbalshirt en tenue van de Duitse club, waar sterren als Brouwers, Herrmann, Hazard en Raffael spelen. Check ook het nieuwe Borussia Monchengladbach uitshirt voor 2016-2017. 

Borussia Monchengladbach shirt kopen

Het nieuwe Borussia Monchengladbach thuisshirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen ongeveer € 70,-. Uiteraard kan je je shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of die van één van de sterspelers. Directe levering en gratis verzending. Check hiernaast of hieronder ook de andere beschikbare Borussia Monchengladbach producten en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd! 

Koop het nieuwste Borussia Monchengladbach shirt in deze shop 

of in deze BMG shop

Borussia -monchengladbach -shirt -thuis -2016-2017

Borussia -monchengladbach -thuis -shirt -2016-2017 (1)