Borussia Mönchengladbach derde wedstrijdshirt 2021-2022

Borussia Mönchengladbach is één van de negen ploegen waar Puma een nieuw derde wedstrijdshirt voor heeft gelanceerd deze week. In dit nieuwe tenue speelt BMG haar wedstrijden in de Bundesliga en de DFB Pokal gedurende het seizoen 2021-2022. Het Duitse sportmerk Puma is sinds 2018 de kledingsponsor van Borussia Mönchengladbach en toentertijd hebben de club en het kledingmerk een overeenkomst voor zes jaar gesloten. Dit houdt in dat het contract doorloopt tot de zomer van 2024. Benieuwd naar het derde wedstrijdshirt dat gedragen wordt door de spelers van Adi Hütter? Check de details hieronder!

Borussia Mönchengladbach derde wedstrijd shirt en tenue 2021-2022

Het nieuwe supermoderne en innovatieve design van de derde wedstrijdshirts van Puma heeft ook de Duitse Bundesliga bereikt. De basiskleur van het nieuwe tenue is zwart en het shirt wordt versierd met een all-over print clubwapen van Borussia Mönchengladbach over de voorkant van het shirt. Dit wapen zit verwerkt als motief in de body van het shirt. Het clubwapen van Borussia Mönchengladbach is op de voorkant van het shirt ook alleen te zien in de all-over print. Want het nieuwe design van Puma wordt gekenmerkt door het ontbreken van het clubwapen van de desbetreffende club op de voorkant van het shirt. Het clubwapen is vervangen door de naam van de stad of de club. Op het derde wedstrijdtenue van ‘’Die Fohlen’’ staat centraal geschreven Borussia. Deze naam is groen van kleur. Het nieuwe template wordt ook gekenmerkt door twee banen die in horizontale richting over het shirt lopen. Bij het derde wedstrijdshirt van Borussia Mönchengladbach zijn deze wit van kleur. Boven deze banen staat het logo van kledingsponsor Puma, terwijl onder deze banen de naam van de shirtsponsor is terug te vinden, FlatEX. Op de rechtermouw staat het logo van Puma, en het shirt is verder uitgerust met een ronde hals. In de nek aan de achterkant van het shirt staat het logo van Borussia Mönchengladbach. Boven dit logo prijken twee sterren. Deze sterren staan voor de kampioenschappen van de Duitse club. BMG is vijf keer kampioen geworden in de Duitse competitie, alle vijf de kampioenschappen dateren uit de jaren ’70. Het nieuwe derde wedstrijdtenue van Borussia Mönchengladbach wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen. Net zoals bij alle tenues van Puma, wordt ook bij het derde wedstrijdtenue van Borussia Mönchengladbach gebruik gemaakt van de Puma Dry Cell technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Borussia Mönchengladbach voetbalshirt bestellen

Het Borussia Mönchengladbach derde wedstrijdshirt voor het seizoen 2021-2022 is vanaf nu te bestellen in de onderstaande webshops. De prijs voor het shirt is € 89,95 voor volwassenen (Maten XS S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (Maten 128, 140, 152, 164, 176) In deze winkels is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Borussia Mönchengladbach voetbalshirts in de PUMA SHOP

Of deze Borussia Mönchengladbach fanshop

Of DEZE SHOP