Borussia Mönchengladbach uitshirt 2021-2022

Borussia Mönchengladbach en kledingsponsor Puma hebben afgelopen week het nieuwe Borussia Mönchengladbach uitshirt 2021-2022 gepresenteerd met het motto: ''UNTAMABLE. EVERYWHERE.'' In dit tenue speelt het elftal van trainer Adi Hütter de Bundesliga en DFB Pokal uitwedstrijden in 2021-2022. Puma is ook dit jaar de producent van de Gladbach voetbalshirts. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds de zomer van 2018 en ook van 1976 tot 1992 verzorgde het merk de tenues van ''Die Föhlen.'' In mei lanceerden beide partijen al het Borussia Mönchengladbach thuisshirt 2021-2022.

Leger groen Borussia Mönchengladbach uitshirt 2021-2022

Het Borussia Mönchengladbach uitshirt 2021-2022 is dit jaar overwegend legergroen (door Puma ''Olive Green'' genoemd) en bevat op de mouwen een camouflage print. Daarnaast bevat het tenue fel groene details. Het logo van Puma op de rechterborst en de mouwen is fel groen en hetzelfde geldt voor een deel van het logo van sponsor FLATEX. De online broker is sinds vorig jaar de shirtsponsor van de Duitse Bundesliga club en loste Postbank af, welke sinds 2009 de hoofdsponsor van BMG was. Ook de twee sterren boven het logo van de club op de linkerborst zijn fel groen. Deze sterren verwijzen naar de vijf kampioenschappen van de club. De binnenkant van de hals bevat nog een graphic van twee verticale verfstrepen in de clubkleuren van Borussia Mönchengladbach: zwart/groen. In de nek op de achterzijde van het tenue staat de bijnaam van de club: Die Föhlen. De onderkant van de achterzijde van het tenue bevat de naam van de stad in het fel groen: Mönchengladbach.

Het Borussia Mönchengladbach uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een voetbalbroekje met een all-over camouflage print in het legergroen. Op de broekjes prijken ook de logo's van de club en Puma. De kousen van het uittenue zijn ook legergroen met aan de onderkant een zwarte band met daarboven het clublogo. Zoals alle Puma tenues zijn ook de Borussia Mönchengladbach uitshirts 2021-2022 dit jaar weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke ervoor zorgt dat vocht en zweet naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd. Bovendien bewerkstelligt het de ideale ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe uittenue van BMG, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Thuram, Embolo, Kramer, Ginter, Zakaria, Neuhaus, Elvedi, Hofmann, Stindl, Koné en nog meer spelers.

Borussia Mönchengladbach uitshirt bestellen

Het Borussia Mönchengladbach uitshirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande webshops. De prijzen van de tenues zijn hetzelfde als afgelopen seizoenen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. In deze winkels kun je de Gladbach tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je bovendien andere merchandising van de club. 

Bestel je Borussia Mönchengladbach tenue altijd in in de PUMA SHOP! 

of deze Borussia Mönchengladbach fanshop

of deze SHOP 

Borussia Mönchengladbach uittenue 2021-2022

Borussia Mönchengladbach uittenue 2021-2022