6 september 2015

KAA Gent voetbalshirts 2015-2016

De nieuwe KAA Gent voetbalshirts voor 2015-2016 zijn inmiddels ook officieel gelanceerd door kledingsponsor Jartazi en de kampioen van België. In deze voetbalshirts speelt KAA Gent de wedstrijden in de Belgische Jupiler Pro League en de Champions League gedurende het seizoen 2015-2016. KAA Gent speelt haar thuiswedstrijden in de Ghelamco Arena in Gent. De club is dit seizoen ingedeeld in poule H met Zenit Sint Petersburg, Valencia en Olympique Lyon. Het Belgische sportmerk Jartazi is sinds begin 2015 kledingsponsor van KAA Gent en is de opvolger van het sportmerk Masita, dat begin dit jaar failliet is gegaan. In dit blog bespreken we zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt als 3e shirt van de Belgische club.

KAA Gent thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe KAA Gent thuisshirt 2015-2016 is zoals traditioneel het geval is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de horizontale blauwe banen over het shirt. Verder is het voetbalshirt van KAA Gent voorzien van witte accenten, die terug komen in de v-hals, de bies aan de onderkant van de mouwen en in de strip over de mouwen. Hoofdsponsor VDK versiert zowel het midden van het shirt als de rechter borst en kledingsponsor Jartazi staat op het midden van de borst en de mouwen. De linker borst is uitgerust met het logo van de club die afgelopen seizoen voor het eerst in haar bestaan kampioen werd. Het nieuwe KAA Gent thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met witte details.

KAA Gent uitshirt 2015-2016

Het nieuwe KAA Gent uitshirt 2015-2016 heeft vrijwel hetzelfde template als het thuisshirt, maar wordt gekenmerkt door de blauwe en witte horizontale banen over het shirt. De mouwen zijn overwegend wit met een blauwe bies aan de onderkant. Bovendien bevat het shirt een blauwe v-hals en blauwe strip over de mouwen. De logo's van de club, VDK en Jartazi staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het nieuwe uittenue van KAA Gent wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met blauwe details.

KAA Gent 3e shirt 2015-2016

KAA Gent en Jartazi hebben dit seizoen ook een alternatief uitshirt of 3e shirt gelanceerd. Dit voetbalshirt wordt gekenmerkt door de zwarte en grijze horizontale banen over het shirt. Dit voetbalshirt is uitgerust met zwarte mouwen en bevat een witte bies aan de onderkant van de mouwen en een witte strip over de mouwen. Ook de v-hals van het KAA Gent 3e shirt is wit. Het nieuwe KAA Gent 3e tenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe KAA Gent voetbalshirts waarin sterren als Raman, Depoitre, Milicevic en Simon dit seizoen in de Champions Leage te zien zijn.

Vanaf nu kan je alle KAA Gent voetbalshirts en andere shirts van  Champions League clubs check je uiteraard bij Subside Sports!

Heb je een mening over de nieuwe voetbalshirts van KAA Gent? Deel het hieronder? 


KAA-Gent -thuisshirt -2015-2016
KAA-Gent -uitshirt -2015-2016
KAA-Gent -3e -shirt -2015-2016

Bron: KAA Gent Instagram