30 juni 2017

KAA Gent voetbalshirts 2017-2018

KAA Gent en kledingsponsor JARTAZI hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 vandaag officieel bekend gemaakt. In deze shirts speelt KAA Gent de Belgische Jupiler Pro League wedstrijden en de wedstrijden in de beker gedurende 2017-2018. KAA Gent eindigde afgelopen seizoen op een vierde plek in de Belgische competitie, waardoor het opnieuw in de Europa League speelt dit seizoen. De club lanceerde in samenwerking met de nieuwe kledingsponsor zowel een nieuw thuisshirt, uitshirt als derde shirt. Check hieronder alle details van de nieuwe tricots van de club die onder leiding staat van trainer Van Haezebrouck.

KAA Gent thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe KAA Gent thuisshirt voor 2017-2018 is geinspireerd door het shirt van de jaren '80. Het voetbalshirt is dit seizoen overwegend wit met dunne, blauwe, verticale pinstripes over het gehele shirt. Verder is het shirt uitgerust met een brede, blauwe v-hals en is de bies aan de onderkant van de mouwen uitgerust met een dunne blauwe lijn. Het logo van JARTAZI staat zowel op het midden van de borst als op de mouwen. Jartazi is sinds 2015 kledingsponsor van de Belgische club en onlangs werd het contract tussen beide partijen verlengd tot 2019. Sponsor VDK Bank versiert zowel het midden van het shirt als de rechter borst. Het thuistenue van ''de Buffalo's'' wordt gecompleteerd door een blauw broekje en blauwe kousen met twee witte strepen aan de bovenkant. Op de kousen staat bovendien de naam van de club.

KAA Gent uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van de Belgische club heeft een wat flitsender design. Dit shirt is een combinatie van blauw en oranje. De bovenkant van het shirt is blauw en middels flitsende horizontale strepen loopt deze kleur naar de onderkant over in het oranje. Bovendien vormt zich daar een driehoek. De mouwen van het shirt zijn blauw met oranje accenten. Dit geldt ook voor de v-hals. De logo's van de club, VDK en JARTAZI staan op dezelfde plek als het thuisshirt. Het tenue wordt gecompleteerd door een oranje broekje met blauwe details. Ook de kousen zijn oranje met subtiele blauwe details.

KAA Gent 3e shirt 2017-2018

KAA Gent heeft dit seizoen een fluoriserend 3e shirt. Het shirt is namelijk fel geel met blauwe accenten. Deze licht blauwe accenten komen terug in een strip aan de zijkanten van het shirt, de bies aan de onderkant van de mouwen en in strepen in de v-hals. Dit tenue wordt gecompleteerd door een geel broekje met blauwe strip en gele kousen met licht blauwe accenten.

Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Coulibaly, Kubo, Milicevic, Foket, Neto en andere sterspelers.

KAA Gent voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van KAA Gent kan je vanaf medio juli kopen in de onderstaande online winkels.De prijs van het shirt voor volwassenen is € 79,95 en voor kinderen € 69,95. In deze online shops kan je het nieuwe shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check goedkope KAA Gent voetbalshirts in deze online winkel! Directe levering!

Scoor de voetbalshirts van GENT in deze SHOP!