De nieuwe Lazio Roma uitshirt voor het seizoen 2012-2013 zijn officieel bekend gemaakt door teamkledingsponsor Macron en de Italiaanse club. In deze voetbalshirts speelt SS Lazio Roma de Serie A wedstrijden en Europa League uitwedstrijden gedurende het seizoen 2012-2013. Dit is overigens het eerste jaar dat Macron teamkledingsponsor is van Lazio Roma. Voorgaande veertien jaren was dit nog PUMA. Macron zal in ieder geval de komende vijf jaar de teamkleding van SS Lazio Roma verzorgen. Dit seizoen hebben Macron en Lazio Roma twee uitshirts gelanceerd.

Het Serie A uitshirt van Lazio Roma is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de licht blauwe baan over de borst. Verder is het uitshirt van Lazio Roma voorzien van de een zwarte gevouwen kraag met een open V-hals. De onderkant van de mouwen bevatten ook een licht blauwe baan. De rechter borst is voorzien van het logo van Macron en de linker borst bevat het logo van SS Lazio Roma. Het logo van Macron staat bovendien op beide mouwen. De achterkant van het shirt bevat bovendien de naam van de club.  Het Lazio Roma Serie A uittenue 2012-2013 wordt gecompleteerd door een short met een blauwe band aan de bovenkant. Ook de logo's van Macron en Lazio Roma zijn vertegenwoordigd op de shorts

Het Lazio Roma 3e shirt of Europese uitshirt 2012-2013 is geheel wit en voorzien van een licht blauwe ronde kraag. Dit shirt is gebaseerd op de uitshirts van Lazio Roma tijdens de jaren '70. Ook de onderkant van de mouwen van dit 3e shirt zijn voorzien van een licht blauwe baan. Dit 3e shirt wordt gecompleteerd door een licht blauw voetbalbroekje met een witte band aan de bovenkant. Check hieronder de foto's van de Lazio Roma voetbalshirts voor het seizoen 2012-2013. Deze voetbalshirt kan je vanaf medio Augustus 2012, evenals het thuisshirt van Lazio Roma kopen in de online voetbalshop van Subside Sports!

Koop het hier!

Lazio Roma uitshirt 2012/2013

Lazio ROma uitshirt 2012-2013


Lazio Roma uitshirt 2012/2013