22 januari 2018

LA Galaxy thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe LA Galaxy thuisshirt is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor adidas en de Amerikaanse club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club uit Los Angeles de Major League Soccer thuiswedstrijden in het StubHubCenter gedurende 2018 en 2019. In maart start de Amerikaanse competitie weer en dan treedt de club van coach Sigi Schmid voor het eerst in dit shirt aan. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe trikot van de club, waar sterren als Giovani dos Santos, Ashley Cole en Gyasi Zardes spelen. Het Duitse sportmerk verzorgt namelijk de tenues van alle clubs op het hoogste niveau van de Verenigde Staten. Check hieronder alles over het nieuwe shirt!

LA Galaxy thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe LA Galaxy voetbalshirt voor 2018 en 2019 is zoals altijd geheel wit en wordt dit jaar opnieuw gekenmerkt door de diagonale blauwe baan van de linker schouder naar de rechter onderkant van het shirt. De baan wordt geflankeerd door twee dunnere gele banen. De navy blauwe details zijn ook te vinden in de v-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen hebben deze kleur. De rechter borst is uitgerust met het logo van het Duitse merk. De andere borst bevat het logo van de in 1995 opgerichte club. Boven dit logo prijkt een ster, welke verwijst naar de vijf kampioenschappen van de club. Sponsor Herbalife Nutrition versiert het midden van het tenue. Verder bevat het shirt nog verschillende opvallende accenten. Zo zijn de mouwen uitgerust met de officiële MLS badges. Deze badges zijn geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt. Deze zijn namelijk navy blauw/geel. De linker onderkant van het tenue bevat een speciaal label met daarin de leus van de club: ''THIS IS LA.'' De achterkant van het shirt bevat de tekst: ''Galaxy.''

Het nieuwe La Galaxy thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. Het short bevat aan de zijkanten navy blauwe adidas strepen. Op de broekjes zijn ook weer de logo's van de club en adidas vertegenwoordigd. De kousen van het tenue zijn geheel wit met aan de bovenkant drie blauwe adidas strepen. De club draagt dit seizoen geen nieuw uitshirt. Het uitshirt van 2017 wordt namelijk ook in 2018 gedragen. Alle adidas LA Galaxy voetbalshirts zijn uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren!

La Galaxy voetbalshirt kopen

Het nieuwe LA GALAXY shirt en tenue voor 2017-2018 kan je vooralsnog alleen in de clubshop kopen. Vanaf begin maart 2018 scoor je het shirt in de onderstaande shops voor volwassenen. Het shirt heeft een prijs van € 84,95 en kan uiteraard bedrukt worden met de naam en het nummer van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe shirt (binnenkort) in deze SHOP

of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!