8 februari 2017

LA Galaxy uitshirt 2017-2018

En vandaag is er weer een nieuw shirt van Major League Soccer club gereleased. Adidas en LA Galaxy maakten het nieuwe uitshirt voor 2017-2018 bekend middels de campagne #OutOfTheBlue. In dit nieuwe shirt speelt Los Angeles Galaxy de Major League Soccer uitwedstrijden gedurende komend seizoen. Het nieuwe seizoen start begin maart en zoals voor alle teams in de MLS is ook de voorbereiding voor LA Galaxy begonnen. Van alle teams in de Major League Soccer is adidas kledingsponsor. Het Duitse sportmerk heeft deze week voor meerdere clubs in de Major League Soccer het nieuwe shirt gelanceerd. Hieronder bespreken we het nieuwe trikot van LA Galaxy.

LA Galaxy uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van LA Galaxy voor 2017 en 2018 is overwegend blauw en bevat een subtiel melange effect van horizontale strepen in twee tinten navy blauw als all over print over het shirt. De bies aan de onderkant van de mouwen bevat een lichtere tint blauw. In deze bies is een ster verwerkt, welke geïnspireerd is door de ster uit het logo van de club. De linker onderkant van het nieuwe voetbalshirt bevat een speciaal label met de tekst: ''THIS IS LA.'' Alle Major League Soccer voetbalshirts bevatten de officiële MLS badge op de mouwen en ook op het shirt van LA Galaxy is deze badge geheel in stijl van de kleuren van het uitshirt. Deze badge is goud/navy blauw met witte accenten. Een ander detail is terug te vinden aan de achterkant van het shirt. Net onder de kraag bevindt zich de naam van de club. Op de borst prijken de logo's van de club en LA Galaxy. Boven het logo van de club uit Californië prijkt een gouden ster, welke verwijst naar de gewonnen Champions Cup. Hoofdsponsor Herbalife versiert het midden van het shirt van ''Los Galatico's.'' Uiteraard bevat het shirt ook weer adidas trademark strepen, welke op het nieuwe shirt blauw zijn.

La -galaxy -uit -shirt -2017

Het nieuwe shirt wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje met helder blauwe details. De shorts zijn ook uitgerust met de logo's van de club en adidas. Ook de kousen bevatten twee tinten blauw en de naam van de Amerikaanse club. Zoals alle tenues zijn de tenues van LA Galaxy uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe tenue wordt gedragen door sterren als Giovanni Dos Santos, Ashley Cole, Van Damme, Boateng en Zardes.

La Galaxy voetbalshirt kopen

Het nieuwe LA GALAXY shirt en tenue voor 2017-2018 kan je vooralsnog alleen in de clubshop kopen. Vanaf begin maart 2017 scoor je het shirt in de onderstaande shops voor volwassenen. Het shirt heeft een prijs van € 84,95 en kan uiteraard bedrukt worden met de naam en het nummer van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe shirt (binnenkort) in deze SHOP

of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

Jelle -van -damme -la -galaxy -shirt
Mls -badge -la -galaxyLa -galaxy -label