LA Galaxy thuisshirt 2022-2023

Het ''City Of Dreams'' voetbalshirt! Dit is de naam van het nieuwe LA Galaxy thuisshirt 2022-2023, welke vandaag door de club en kledingsponsor adidas bekend werd gemaakt. In dit nieuwe tenue speelt de club uit Californië de Major League Soccer en bekerwedstrijden in het Dignity Health Sports Park in 2022 en 2023. In 2022 draagt ''Los Galacticos'' opnieuw het Los Angeles Galaxy uitshirt 2021-2022 tijdens de uitwedstrijden. Adidas is ook dit seizoen weer de kledingsponsor van de Amerikaanse club. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle voetbalclubs in de Major League Soccer.

LA Galaxy thuis shirt en tenue 2022-2023

Los Angeles is de stad van de dromen en supersterren (Galácticos) en dat komt ook helemaal terug in het design van het LA Galaxy thuisshirt 2022-2023. Het voetbalshirt is wit en bevat een overlappende V-hals met daarin een design van sterren in het wit/geel/blauw. Deze sterren symboliseren de kracht en energie van de qausar, het hart van de Melkweg en de dromers, creators en innovators, die het kloppende hart van Los Angeles vormen. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat de tekst: ''LA★''. Verder is de linkermouw van het voetbalshirt uitgerust met de officiële Major League Soccer badge. Deze badge heeft dezelfde kleuren als het voetbalshirt van de Amerikaanse club en is een combinatie van donkerblauw, goud en wit. Een ander detail bevindt zich aan de onderkant van het voetbalshirt. Hier prijkt een donkerblauwe badge met daarin de tekst: ''Sólo un LA.'' De logo's van de club en verschillende sponsors staan op de gebruikelijke plekken. Op de rechterborst bevindt zich de adidas performance badge en de andere borst bevat het logo van de club. Boven dit logo staan vier zilveren sterren en een gouden ster. Deze sterren verwijzen naar het winnen van de MLS Cup (2002, 2005, 2011, 2012 en 2014) en het winnen vand e CONCACAF Champions Cup in 2000. Hoofdsponsor Herbalife versiert ook dit jaar weer het midden van het voetbalshirt en de rechtermouw bevat het logo van subsponsor Honey. De adidas strepen staan op de schouders en zijn donkerblauw.

Het Los Angeles Galaxy thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Op de voetbalbroekjes staan ook weer de logo's van de club en adidas. De kousen zijn wit met aan de bovenkant donkerblauwe adidas strepen. Zoals alle adidas voetbalshirts zijn ook deze tenues weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het adidas Los Angeles Galaxy thuisshirt 2022-2023, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Javier Hernandez, Douglas Costa, Araujo, Álvarez, Edwards en nog meer sterren.

LA Galaxy voetbalshirt bestellen

Het Los Angeles thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf medio eind februari bestellen in de onderstaande winkels. Het voetbalshirt is alleen voor volwassenen beschikbaar (maten S, M, L, XL en XXL) en heeft een prijs van € 89,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Bestel je LA Galaxy voetbalshirt direct in deze SHOP

of  deze SHOP

LA Galaxy thuisshirt 2022-2023

LA Galaxy thuisshirt 2022-2023