LA Galaxy trainingspak 2021

Ook LA Galaxy draagt dit seizoen een nieuw trainingspak! Vandaag hebben de Major League Soccer voetbalclub en kledingsponsor adidas het nieuwe LA Galaxy trainingspak 2021 officieel gelanceerd. Het nieuwe pak van de club uit Californië heeft veel weg van het trainingspak van vorig seizoen, maar daarover straks meer. Het trainingspak wordt door de ''Los Galácticos'' gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de MLS wedstrijden in 2021. De competitie vangt dit jaar begin april aan. Het nieuwe LA Galaxy trainingspak bestaat ook dit jaar weer uit een training sweater en trainingsbroek!

La Galaxy training sweater en trainingsbroek 2021

Het LA Galaxy trainingspak 2021 is ook dit jaar weer geheel in stijl van de clubkleuren van de Amerikaanse voetbalclub. De training sweater is donkerblauw met op de schouders en mouwen zilver/grijze adidas strepen. De strepen zijn dit jaar terug gekeerd naar de bovenzijde van de mouwen en dit is direct kenmerkend voor het adidas Condivo 21 template, het nieuwe template van adidas. Op dit template zijn alle adidas voetbal trainingspakken in 2021-2022 gebaseerd. De strepen hebben twee tinten zilver. Op de bovenkant zijn de strepen lichter dan ter hoogte van de ellebogen. De sponsorlogo’s op de training sweater zijn dit jaar niet wit, maar donkergeel. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en onder de rits het logo van sponsor HERALIFE NUTRITION. De linkerborst bevat de officiële badge van de club. De LA Galaxy training sweater is verder voorzien van een hoge hals met een rits tot de borst. De achterkant van deze hoge hals is ook weer zilver. DE mouwen zijn aan de onderzijde weer voorzien van duimgaten, voor de ultieme pasvorm. Dit jaar bevatten de zijkanten van de adidas training sweaters ook zogenaamde meshpanels, voor het optimale ademende vermogen. De achterkant van de training top is iets langer en dit biedt de spelers extra bescherming.

De LA Galaxy trainingsbroek 2021 heeft dezelfde kleuren als de trainingstrui. Deze is ook donkerblauw en bevat op de rechter broekspijp het clublogo en op de bovenzijde van de andere pijp het adidas logo in het donker geel. De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband, waarmee je zelf de pasvorm van de broek kunt verstellen en daarnaast is de trainingsbroek uitgerust met twee zakken met ritsjes, zodat je je spullen hierin op kunt bergen. Alle adidas trainingsbroek hebben dit seizoen weer een tapered fit. Dit betekent dat de trainingsbroek met name strak valt rondom de kuiten en enkels. Over de enkels gesproken, deze bevatten ook weer kleine ritsen, zodat je de broek nog makkelijker over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Een klein detail bevindt zich nog aan de onderzijde van de nieuwe LA Galaxy trainingsbroek. Hier prijkt verticaal de naam van de club: LA GALAXY. Dit is ook direct iconisch voor het adidas Condivo 21 template. Uiteraard is de trainingsbroek door adi weer voorzien van de adidas AeroReady technologie. Dit systeem zorgt ervoor dat zweet naar de buitenste laag van het pak getransporteerd wordt en garandeert een perfecte ventilatie. Het pak is geproduceerd van gerecycled materiaal en is onderdeel van het adidas PrimeGreen programma.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe LA Galaxy trainingspakken, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Chicharito (Javier Hernandez), Lletget, Efrain Alvarez, Dos Santos, Araujo, Klinsmann, Corona en nog meer spelers.

LA Galaxy trainingspak bestellen

Het nieuwe LA Galaxy trainingspak 2021 kun je vanaf nu bestellen. De training sweater heeft een prijs van € 74,95 en de trainingsbroek is € 54,95. Het pak is alleen beschikbaar voor volwassenen, namelijk alleen in de maten S, M, L, XL en XXL. Check ook andere LA Galaxy producten in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je nieuwe LA GAlaxy trainingspak direct in deze SHOP

of deze winkel!

LA Galaxy trainingspak 2021