LA Galaxy uitshirt 2023-2024

LA Galaxy en kledingsponsor adidas hebben dit weekend het nieuwe LA Galaxy uitshirt 2023-2024 gepresenteerd. In dit tenue speelt de club uit Los Angeles de Major League Soccer en US Open uitwedstrijden tijdens 2023 en 2024. Dit tenue wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. Tijdens de uitwedstrijden in 2023 draagt ''Galaxy'' het LA Galaxy thuisshirt 2022-2023. Vorig seizoen eindigde, de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Dignity Health Sports Park op de vierde plek in de Western Conference en bereikte het de halve finales van de play-offs. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de LA Galaxy tenues. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle Major League Soccer clubs.

LA Galaxy uitshirt 2023-2024 | THE LA KIT

Zoals alle Major League Soccer voetbalshirts heeft het LA Galaxy uitshirt 2023-2024 een speciaal thema. Het voetbalshirt heeft als titel ''The LA Kit''. Het voetbalshirt is namelijk geïnspireerd door de kleuren van de vlag van Los Angeles en is daardoor ook gebaseerd op het allereerste LA Galaxy voetbalshirt van 1996. Qua template heeft het voetbalshirt veel weg van het Ajax uitshirt 2022-2023. Het LA Galaxy uitshirt is overwegend groen (Mystery Green) en in de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen komen de andere kleuren van de vlag van Los Angeles terug. Deze bevatten namelijk een design van rode en gele vlakken in de vorm van een zigzag print. Dit zigzag effect is geïnspireerd door de vlakken van de vlag van de stad. Deze kleuren staan in Los Angeles ook symbool voor olijf- sinaasappel en wijngaardbomen.

De adidas trademark strepen op de schouders zijn geel en hetzelfde geldt voor de band aan de zijkanten van het tenue, welke doorloopt over de onderkant van de achterkant van het tenue. De rechterborst is uitgerust met het nieuwe adidas performance logo. Dit betreft het zogenaamde 3BAR logo, welke gekenmerkt wordt door de drie diagonale blokken en door adidas vanaf dit seizoen op alle tenues wordt gebruikt. De andere brost is uitgerust met het clublogo. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: groen/geel. Boven het logo staan vier zilveren sterren en een gouden ster. Deze sterren verwijzen naar het vijf keer winnen van de MLS Cup (2002, 2005, 2011, 2012 en 2014). Het logo van HERBALIFE Nutrition staat op het midden van het tenue en de linkermouw is uitgerust met het logo van AppleTV. Het logo van de digitale mediaontvanger staat op alle Major League voetbalshirts dit seizoen. Het LA Galaxy uitshirt bevat ook nog een aantal andere details. De onderkant van het tenue is uitgerust met een tag van de vlag van Los Angeles en in de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staan de letters LA met een ster. De mouwen bevatten de officiële Major League Soccer badges en deze zijn geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: groen/geel/rood. Het tenue wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten gele adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Zoals alle adidas tenues zijn de LA Galaxy voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

LA Galaxy voetbalshirt bestellen

Het adidas LA Galaxy uitshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft het voetbalshirt een prijs van € 89,95. Check in deze winkels ook nog andere Major League Soccer voetbalshirts.

Bestel je LA Galaxy voetbalshirt direct in deze SHOP

of  deze SHOP

LA Galaxy uitshirt 2023-2024

LA Galaxy uitshirt 2023-2024

 LA Galaxy uitshirt 2023-2024