LA Galaxy uitshirt 2021-2022

LA Galaxy en kledingsponsor adidas hebben vandaag het nieuwe LA Galaxy uitshirt 2021-2022 officieel gepresenteerd. In dit voetbalshirt speelt Los Angeles Galaxy de Major League Soccer uitwedstrijden in zowel 2021 als in 2022. Ieder jaar presenteert de club of een nieuw thuisshirt of een nieuw uitshirt en dat shirt wordt dan gedurende twee seizoenen gedragen. In 2021 draagt de club dus opnieuw het LA Galay thuisshirt 2020-2021. LA Galaxy strijdt dit seizoen met twaalf andere clubs in de Western Conference om een plek in de play-offs. Adidas is de kledingsponsor van alle MLS clubs en is dus ook verantwoordelijk voor het design van het nieuwe LA Galaxy uitshirt.

LA Galaxy uit shirt en tenue 2021-2022

In de Major League Soccer is het een traditie om een voetbalshirt ook een naam te geven en in het geval van het nieuwe LA Galaxy uitshirt 2021-2022 is dat de ''Community Kit.'' Het voetbalshirt is namelijk geïnspireerd door de clubcultuur en een historisch voetbalshirt. Het voetbalshirt bevat namelijk de kleuren van het LA Galaxy voetbalshirt van 1996. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de brede zwarte en donkergroene verticale banen, welke weer geflankeerd worden door dunnere gele strepen. Tot 2006 waren de clubkleuren van LA Galaxy altijd groen/zwart/geel. Sinds 2006 draagt de club overwegend witte thuisshirts. Het nieuwe LA Galaxy uitshirt is verder uitgerust met een ronde hals in het zwart/wit. De adidas strepen op de schouders zijn wit en deze kleur komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst prijkt het logo van adidas en de linkerborst bevat de badge van de club. Boven deze badge staan vier zilveren sterren en een gouden ster. Deze sterren verwijzen naar het vijf keer winnen van de Major League Soccer Cup (het kampioenschap). Sinds 2007 is Herbalife de hoofdsponsor en het logo van het levensmiddelenbedrijf staat dit jaar in het wit op het midden van het uitshirt. Vanaf dit seizoen heeft LA Galaxy wel een nieuwe mouwsponsor. Op de rechtermouw prijkt namelijk het logo van Honey. De linkermouw is uitgerust met de officiële Major League Soccer badge en in de nek op de achterkant van het voetbalshirt prijken de initialen van de club met een ster.

Het LA Galaxy uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De broekjes bevatten bovendien de logo's van adidas en de club in het wit(/zwart). De kousen zijn groen met aan de bovenkant een zwarte band met daarin witte adidas strepen. Alle adidas tenues zijn dit jaar weer voorzien van de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van zweet/vocht. De authentic tenues bevatten de Heat.Rdy technologie. Deze tenues worden door de spelers gedragen en zijn wat lichter. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe LA Galaxy uitshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Javier Hernandez, Efrain Alvarez, Auraujo, Lletget, dos Santos en nog meer spelers of check het nieuwe LA Galaxy trainingspak 2021.

LA Galaxy uitshirt bestellen

Het nieuwe LA Galaxy uitshirt 201-2022 kun je vanaf nu voor volwassenen bestellen. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en kun je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. In deze winkels vind je ook andere Major League Soccer voetbalshirts. Directe levering!

Bestel je LA Galaxy uitshirt direct in deze SHOP

of deze winkel

of  deze SHOP

LA Galaxy uitshirt 2021-2022

LA Galaxy uittenue 2021-2022