LA Galaxy thuisshirt 2020-2021

LA Galaxy heeft niet alleen een nieuwe speler gecontracteerd, vanaf nu draagt de Amerikaanse club ook een nieuw voetbalshirt. Dit nieuwe tenue werd door kersverse sterspeler Javier Hernandez (Chicharito) onthuld tijdens zijn officiële presentatie bij de club. De van Sevilla afkomstige Mexicaan tekende vandaag een driejarig contract, waarmee hij de best betaalde speler wordt in de Major League Soccer. In dit nieuwe tenue speelt Javier Hernandez met LA Galaxy de MLS thuiswedstrijden in het Dignity Health Sports Park gedurende 2020 en 2021.

LA Galaxy thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe LA Galaxy voetbalshirt voor 2020-2021 is weer overwegend wit en wordt gekenmerkt door de zilveren accenten. Qua template is het tenue geïnspireerd door de Major League Soccer tenues van 1994. Het LA Galaxy tenue bevat een brede, diagonale band van de linker schouder naar de rechter onderkant van het voetbalshirt. Deze band heeft een design van penseelstreken, iets wat we ook al terug zagen in de België Euro 2020 voetbalshirts. Een ander opvallend element is de plaatsing van de drie strepen van adidas. Deze staan niet, zoals gebruikelijk, horizontaal op de schouders, maar zijn vertciaal geplaatst op de rechter schouder. Ook deze strepen zijn zilver. De rechterborst van het tenue bevat het adidas performance logo in het marine blauw. Ook dit jaar verzorgt het Duitse sportmerk weer alle tenues van de 26 Major League Soccer teams. De andere borst is voorzien van het LA Galaxy logo. Boven dit logo staan vier zilveren sterren en een gouden ster. Deze verwijzen naar de vijf kampioenschappen van de club (2002, 2005, 2011, 2012 en 2014). Herbalife is sinds 2007 hoofdsponsor van de club uit Californië en staat ook dit seizoen weer op het midden van de tenues van Los Angeles Galaxy. Op de rechtermouw van het tenue prijkt de officiële Major League Soccer badge en deze is geheel in stijl van de kleuren van het tenue, wit/zilver dus. In de nek, op de achterkant van het tenue, staat een deel van de naam van de club: GALAXY

Het nieuwe LA Galaxy thuistenue wordt compleet gemaakt door een geheel wit voetbalbroekje met aan de linker zijkant drie diagonale adidas strepen in het zilver. De kousen van het thuistenue zijn ook zilver met net iets onder de bovenkant drie zilveren adidas strepen. De nieuwe LA Galaxy thuistenue zijn weer uitgerust met de AeroReady technologie van adidas, welke zorgt voor een verbeterde vochtafvoer, ventilatie en verkoeling. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe thuisshirt. De club draagt dit seizoen hetzelfde uitshirt als in 2019.

LA Galaxy voetbalshirt kopen

Het nieuwe LA Galaxy thuisshirt voor 2020-2021 kun je pas vanaf februari bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 en deze is voor volwassenen beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Bestel je LA Galaxy voetbalshirt direct in deze SHOP 

of deze winkel! 

LA Galaxy voetbalshirts 2020-2021