29 maart 2018

Keepers Engeland dragen geel keepersshirt tijdens WK van 2018

Tegelijkertijd met de WK 2018 en voetbalshirts is ook het nieuwe keepersshirt van het nationale elftal van Engeland gelanceerd. Dit is het shirt waarin sterren als Hart, Pickford en Butland tijdens het WK in Rusland hun opwachting maken. Dit shirt wordt bovendien gedragen in de EK kwalificatie- en oefenwedstrijden gedurende de periode 2018-2019. In dit shirt zien we de sterren van het Engelse elftal dus ook in de UEFA Nations Cup wedstrijden. Met de bekendmaking van het keeperstenue van het Engeland is waarschijnlijk ook het template van de andere keepersshirts van landen waarvan Nike kledingsponsor is, bekend. We bespreken hieronder het design van het nieuwe keeperstenue!

Geel Engeland keeper shirt en tenue WK 2018

De body van het nieuwe Engeland keeper shirt voor 2018-2019 heeft een heldere kleur geel. De mouwen hebben daarentegen een donkerdere tint geel. Verder wordt de mouwen gekenmerkt door de flitsende, groene strepen. Deze strepen hebben verschillende diktes en breedtes, wat de mouwen een opvallend effect geeft. De hals van het tenue is geïnspireerd door het nieuwe Nike Vapor Aeroswift template. Deze hals loopt namelijk diagonaal naar een rechte hals. Dit is kenmerkend voor de tenues van 2018-2019. De achterkant van de hals bevat een zwarte strip en deze zwarte strip komt ook weer terug aan de bovenkant van de achterkant van de keeperstenue van het Engelse elftal. De bovenkant van de achterkant van het tenue is ook weer donker geel. Op de rechter borst van het keepersshirt prijkt de swoosh van Nike in het zwart. Het Engelse sportmerk is sinds 2013 verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van het land dat onder leiding staat van bondscoach Southgate. Beide partijen hebben een langjarig contract. De andere borst is uitgerust met het embleem van de Engelse FA! Boven dit logo prijkt een ster, welke refereert naar het gewonnen WK van 1966.

Het nieuwe keeperstenue van Engeland wordt compleet gemaakt door een geel keepersbroekje, waarop ook de logo’s van Nike en de bond staan. De kousen hebben ook deze kleur. Ook deze tenues zijn weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Ook de keepersshirts van het Nederlands Elftal, Portugal, Brazilië, Polen en Kroatië hebben hetzelfde template als dit tenue van Engeland. Waarschijnlijk is dit ook de basis voor de keeperstenues voor 2018-2019 van de clubs waarvan Nike kledingsponsor is. Check ook het nieuwe Engeland thuisshirt en uitshirt voor het WK!

Engeland keepersshirt bestellen

Het gele Engeland keeper shirt voor het WK van 2018 kan je per direct bestellen in de onderstaande webshops. Het shirt heeft een prijs van € 89,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. In deze shops kan je het keeperstenue van Engeland laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Wil je andere producten van het elftal bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Engeland keepersshirt in deze WINKEL! 

of deze SHOP!