8 februari 2018

Engeland uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Engeland uitshirt voor het WK van 2018 en de periode 2018-2019 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Nike en de Engelse voetbalbond. In dit nieuwe Nike voetbalshirt speelt het Engelse voetbalelftal niet alleen de uitwedstrijden tijdens het WK, maar ook de uitwedstrijden in de UEFA Nations Cup en de andere kwalificatiewedstrijden ter voorbereiding op Euro 2020. Nike heeft opnieuw een uniek shirt voor Engeland uitgebracht. Het shirt heeft een geheel nieuw design gekregen. In dit nieuwe tenue is het nationale elftal voor het eerst te zien tijdens de oefenwedstrijd tegen het Nederlands Elftal op 23 maart 2018. Meer weten over het nieuwe tenue? Check hieronder alle details!

Rood Engeland uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe tenue van het Engelse elftal is zoals altijd geheel rood en bevat dit jaar een all-over print van flitsende diagonale en horizontale strepen. Daarnaast is de voorkant van het shirt uitgerust met een groot kruis, welke een verwijzing is naar het Engelse St. George Kruis. Ook in het kruis zijn flitsende strepen verwerkt. Deze flitsende strepen staan symbool voor snelheid en dus ook voor het talent dat de Engelse selectie en het Engelse voetbal herbergt. Hiermee staat het nieuwe uittenue van ''The Three Lions'' geheel in het teken van de rijke historie van het land en het nationale elftal. Het nieuwe shirt van Engeland bevat bovendien een ronde hals. In de binnenkant van de hals is een subtiel detail verwerkt. Hier bevindt zich namelijk een geborduurd embleem van een roos. Dit is dezelfde roos als het logo van de FA bevat. Het logo van de Engelse voetbalbond prijkt op de linker borst. Boven dit geborduurde embleem prijkt een ster, welke verwijst naar het gewonnen WK van 1966. De andere borst bevat de swoosh van Nike in het wit. Het Amerikaanse sportmerk is inmiddels al weer vijf jaar kledingsponsor van het vlaggenschip en de andere vertegenwoordigende elftallen. Het eerste contract tussen Nike en de FA werd in 2013 getekend en vorig jaar werd dit contract verlengd tot 2030. Over de mouwen van het nieuwe Engeland uitshirt bevindt zich een brede strip, welke ook flitsende strepen in verschillende lengtes bevat. Een ander detail bevindt zich op de achterkant van het nieuwe uitshirt voor het WK van 2018. Hier prijkt namelijk de vlag van het land.Het nieuwe Engeland tenue wordt compleet gemaakt door een geheel wit voetbalbroekje. Op de broekjes staan ook weer de logo's van Nike en de Engelse voetbalbond. De kousen van het Engeland tenue zijn rood. Tijdens het WK neemt Engeland het in de groepsfase op tegen België, Panama en Tunesië. Zeker is dat in één van deze wedstrijden dit tenue gedragen wordt. Zoals alle tenues van Nike zijn ook de nieuwe uitshirt van het Engelse elftal uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. De authentic tenues bevatten daarnaast de Aeroswift technologie. Lees meer over deze technologie hieronder en check ook het nieuwe Engeland thuisshirt! Vanaf nu schitteren sterren als Kane, Vardy, Sturridge, Rashford, Sterling en andere sterren in deze nieuwe tenues.

Engeland uitshirt bestellen

Het nieuwe Engeland voetbalshirt kan je vanaf medio maart 2018 bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen € 70,-. De bijbehorende broekjes hebben een prijs van van € 35,- in kindermaten en € 40,- voor volwassenen. De prijs van de kousen is € 18,-. In de onderstaande online winkels kan je het shirt ook bestellen met de officiële bedrukking van alle spelers of een eigen naam en nummer. Wil je andere Engeland producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare t-shirts en producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop je Engeland shirt exclusief in deze winkel (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking)

of in de NIKE SHOP!