Het nieuwe uitshirt van de kampioen van Italie voor het seizoen 2012/2013 is officieel bekend gemaakt door teamkledingsponsor Nike en Juventus. In dit voetbalshirt speelt Juventus de Serie A en Champions League uitwedstrijden tijdens het seizoen 2012/2013. Het nieuwe voetbalshirt is overwegend zwart en bevat over de mouwen twee banen met kleine witte lijnen. Verder heeft het nieuwe uitshirt van Juventus een ronde kraag. De linker borst is voorzien van het logo van Juventus met daarboven drie gouden kampioenssterren. Deze sterren verwijzen naar de 30 behaalde kampioenschappen van Juve.

Volgens de Italiaanse voetbalbond zijn dit er overigens 28, omdat de kampioenschappen van 2005 en 2006 teniet zijn gedaan door omkoopschandalen binnen de club. Onder het logo van Juventus staat de tekst '30 Sul Camp' (30 keer kampioen). De andere borst is voorzien van het logo van Nike en op het midden van de borst is de Scudetto te vinden. Het midden van het voetbalshirt is voorzien van het logo van de nieuwe hoofdsponsor Jeep, onderdeel van de Fiat Group. De achterkant van het nieuwe Juventus voetbalshirt bevat bovendien de naam van de club en in de kraag staat een speciale tekst 'Vincere Non E Importante E L Unica Cosa Che Conta'.

De nieuwe Juventus uitshirts worden gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje. Op dit short staan het logo van Nike en het logo van de club uit Turijn. De kousen van het thuistenue zijn ook overwegend zwart en bevatten aan de bovenkant twee witte banen. Op het midden van de kousen staan het logo van Nike en de naam van de club. Check hieronder de foto’s van het nieuwe Juventus uittenue 2012-2013. Het Juventus uitshirt 2012-2013 kan je vanaf medio Juli 2012 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe thuisshirts, trainingspakken, trainingsshirts en retro shirts van de club uit Turijn.

Koop het hier!

Juventus uitshirt 2012-2013

Juventus voetbalshirts 2012-2013