18 april 2011

Juventus uitshirt 2011/2012 uitgelekt

In december hadden wij al een foto van het mogelijke Juventus uitshirt. Deze bleek fake te zijn. Opnieuw is er namelijk een versie van het Juventus uitshirt voor het seizoen 2011/2012 uitgelekt. Deze versie van het uitshirt is geheel roze met een grote zwarte ster, die de hele voorkant van het Juventus shirt beslaat. De laatste keer dat een ster groot afgebeeld stond op het shirt van Juventus, was het uitshirt van het seizoen 1995/1996. Op dit shirt, waarin Juventus de Champions League finale tegen Ajax won, stonden op beide schouders twee grote sterren.

De kraag van het nieuwe Juventus uitshirt is rond en ook roze.  Op de linkerborst staat het logo van Juventus met daarboven twee gouden sterren, welke verwijzen naar de meer dan 20 (27) behaalde kampioenschappen van Italie. Op de rechterborst staat de Nike swoosh.

 

Update!

Dit wordt ook het officiële Juventus uitshirt 2011/2012. Check hieronder de foto van het mogelijke shirt en het shirt uit 1995/1996. Het nieuwe uitshirt kan je medio juni/juli hier kopen. Wil je nog even van het huidige Juventus uitshirt genieten, neem dan even een kijkje bij Subside Sports voor een overweldigend aanbod aan Juventus merchandising.

 

Koop het hier!

 

 

 

 

 

 

Thanks to footballshirtculture