Het nieuwe Juventus thuisshirt 2012-2013 is vandaag officieel bekend gemaakt door teamkledingsponsor Nike en de club uit Turijn. In dit voetbalshirt speelt Juventus de Serie A en Champions League thuiswedstrijden gedurende het seizoen 2012/2013. Het nieuwe shirt staat geheel in het teken van het 30e Serie A kampioenschap van Juve. Daar straks meer over.. Het Juventus thuisshirt wordt traditioneel gekenmerkt door de verticale zwarte en witte banen over het shirt. De voorkant van het shirt is voorzien van drie witte en vier zwarte banen. Ook de mouwen hebben dit design.

Verder is het nieuwe Juventus voorzien van een zwarte kraag. De linker borst is voorzien van het logo van Juventus met daarboven drie gouden kampioenssterren. Deze sterren verwijzen naar de 30 behaalde kampioenschappen van Juve. Volgens de Italiaanse voetbalbond zijn dit er overigens 28, omdat de kampioenschappen van 2005 en 2006 teniet zijn gedaan door omkoopschandalen binnen de club. Onder het logo van Juventus staat de tekst '30 Sul Camp' (30 keer kampioen). De andere borst is voorzien van het logo van Nike en op het midden van de borst is de Scudetto te vinden. Het midden van het voetbalshirt is voorzien van het logo van de nieuwe hoofdsponsor Jeep, onderdeel van de Fiat Group. De achterkant van het nieuwe Juventus voetbalshirt bevat bovendien de naam van de club en in de kraag staat een speciale tekst 'Vincere Non E Importante E L Unica Cosa Che Conta'.

De nieuwe Juventus thuishirts worden gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje. Op dit short staan het logo van Nike en het logo van de club uit Turijn. De kousen van het thuistenue zijn ook overwegend zwart en bevatten aan de bovenkant twee witte banen. Op het midden van de kousen staan het logo van Nike en de naam van de club. Check hieronder de foto’s van het nieuwe Juventus thuistenue 2012-2013. Het Juventus thuisshirt 2012-2013 kan je vanaf medio Juli 2012 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe uitshirts, trainingspakken, trainingsshirts en retro shirts van de club uit Turijn.

Koop het hier!

Juventus thuisshirt 2012-2013

Juve uitshirt 2012-2013

Juventus uitshirt 2012/2013

Juventus voetbalshirt