De Uude Dame Juventus en kledingsponsor Adidas hebben het nieuwe Juventus Champions League presentatiepak 2016-2017 gelanceerd. Adidas is voor het 2e opeenvolgende seizoen kledingsponsor van Juventus. Het nieuwste presentatiepak maakt onderdeel uit van een nieuwe collectie Juventus trainingskleding die voor en na Champions League wedstrijden in het seizoen 2016-2017 gedragen wordt. Het Juventus Champions League presentatiepak 2016-2017 wordt door sterspelers als Hiquain Alves, Pjanic, Bonucci en Chiellini in aanloop naar wedstrijden tegen Sevilla, Dinamo Zagreb en Olympique Lyon gedragen. Lees hieronder alles over dit pak!

Zwart Juventus Champions League presentatiepak 2016-2017

Het nieuwste Juventus 'hotelpak' is overwegend zwart van kleur. Daarnaast wordt het versierd met gouden applicaties. Opvallend aan het presentatiejack van dit pak is de aanwezige zwart capuchon. De capuchon is voorzien van elastische boorden. De aanwezige rits is zwart. Verder wordt de linkerborst versierd met het logo van 'De Oude Dame'. Verrassend is dat dit Juventus logo niet is voorzien van een kampioensster. Daarnaast is de rechterborst voorzien van een goud Champions League logo. Het adidas logo komt terug op de triceps van de linkermouw en is goud. De zijkanten van dit Juve jack zijn versierd met zakken. De Juventus Champions League presentatiebroek 2016-2017 is ook zwart. De broek bevat zakken aan de zijkanten en ook de logo's van Juventus en de Champions League komen terug. De Juve presentatiebroek valt wijder uit dan de trainingsbroek 2016-2017. Ook bestaat het uit dobby, 100% polyester. De Champions League trainingsbroek voor dit seizoen bestaat echter uit fleece, 100% gerecycled polyester. Het grote verschil is dat de presentatiebroek meer waterafstotend is, terwijl de trainingsbroek je meer warm houdt.

Het nieuwe Champions League presentatiepak van Juventus is uitgerust met de Adidas Climalite technology. Deze technologie voert het zweet weg van je huid. Check hieronder de foto's van het nieuwe presentatiepak. 

Juventus presentatiepak 2016-2017 kopen

Het Juventus Champions League presentatiepak voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. Let op: het pak bestaat uit twee losse items. Het presentatiejack heeft een prijs van € 79,95 en de presentatiebroek een prijs van € 59,95. Het pak is tevens in kindermaten gelanceerd. Het jack voor kinderen heeft een prijs van € 64,95 en de broek een prijs van € 49,95. Wil je andere Juve producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen van de producten. Of laat je Juve voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking.

Koop het nieuwe CL pak van Juventus in deze officiële Juventus shop (inclusief officiële bedrukking)

Of in deze ADIDAS SHOP!

en natuurlijk ook in deze Juve shop! 

Juventus CL Presentatiepak 2016-2017

Juventus CL Presentatiepak 2016-2017 2

Juventus CL Presentatiepak 2016-2017 3