29 juni 2020

Joma kledingsponsor CSKA Moskou vanaf 2020-2021

Joma is de nieuwe kledingsponsor van CSKA Moskou, zo meldde de huidige nummer vijf van de Russische competitie vandaag op al haar clubkanalen. Het Spaanse sportmerk vervangt Umbro, dat afgelopen seizoen verantwoordelijk was voor het design van de Russische club. Joma en CSKA zijn een deel voor meerdere jaren aangegaan. Verder hebben beide partijen geen contractuele mededelingen gedaan met betrekking tot de deal.

Wel hebben we zowel een reactie van CSKA Moskou als van Joma. CSKA Moskou directeur Roman Babayev reageert: ‘’We zijn erg verheugd met deze deal met Joma. Het is een bedrijf dat bekend staat om haar tradities, innovatie en exclusieve benadering van iedere partner. Onze fans zullen hoe dan ook blij zijn met de kwalitatieve producten en merchandising, die binnenkort exclusief gelanceerd worden. We kijken erg uit naar de samenwerking, zodat we beide van dit project kunnen profiteren.’’ Ook Alberto López, algemeen directeur bij Joma reageert: ‘’In de afgelopen periode hebben we een sterke band opgebouwd met CSKA Moskou. Ik ben ervan overtuigd dat die samenwerking de komende periode alleen maar sterker wordt. We staan voor kwaliteit en design en zullen dat showen in de nieuwe collectie van CSKA Moskou, één van onze focus clubs in Europa.''

Joma is momenteel ook kledingsponsor van de volgende voetbalclubs: RSC Anderlecht, TSG Hoffenheim, UC Sampdoria, Atalanta Bergamo, Swansea City, Cruz Azul, Villarreal CF en de nationale elftallen van Honduras en Roemenië  We verwachten dat de nieuwe CSKA Moskou voetbalshirts van Joma in juli worden gelanceerd. Vanaf dan hebben we meer nieuws. Op zoek naar een tenue van de Russische club? Check het in deze winkel!