9 augustus 2017

CSKA Moskou uitshirt 2017-2018

CSKA Moskou en adidas hebben het nieuwe uitshirt voor 2017-2018 gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt de Russische club de uitwedstrijden in de Russische competitie gedurende 2017-2018. De club eindigde afgelopen seizoen op een tweede plek, waardoor het dit seizoen ook weer Europees voetbal speelt. In mei lanceerden de club en adidas al het nieuwe thuisshirt. Check hieronder de details van het nieuwe uitshirt van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in de VEB Arena in Moskou.

Het nieuwe CSKA Moskou uitshirt voor 2017-2018 heeft een opvallende kleur. Het shirt is namelijk fel oranje en bevat helder blauwe accenten. Deze helder blauwe accenten komen terug in de ronde hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook de drie strepen aan de zijkanten van het voetbalshirt zijn blauw en dit geldt ook voor de logo's van adidas en POCCETN op het midden van het tricot. De linker borst is uitgerust met het embleem van de Russische club en op de achterkant van het voetbalshirt prijken de initialen van de club: PFC CSKA. Het uittenue van de club van trainer Goncharenko wordt compleet gemaakt door een oranje broekje met blauwe details en ook deze kousen hebben deze kleurencombinatie.

Zoals alle adidas tenues zijn deze tenues uitgerust met de Climacool technology van het merk. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe thuisshirt!

Het nieuwe CSKA Moskou shirt kan je vooralsnog alleen in de clubshop van de Russische club kopen. Andere voetbalshirts voor 2017-2018 scoor je in deze winkel!