22 mei 2017

CSKA Moskou thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe CSKA Moskou thuisshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor adidas en de Russische club. In deze nieuwe voetbalshirts speelt CSKA Moskou de wedstrijden in de Russische Premjer Liga en in Europa gedurende komend seizoen. Check hieronder alle details van het nieuwe shirt van de Russische club die haar thuiswedstrijden speelt in de VEB Arena.

CSKA Moskou thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe CSKA Moskou voetbalshirt voor 2017-2018 is voor het eerst sinds 1997 weer bijna geheel blauw. Waar het shirt afgelopen seizoen verticale rode en blauwe banen bevatte, is het voetbalshirt nu blauw met dunne rode verticale pinstripes. De rode details komen ook terug in de drie strepen van adidas over de schouders en in de ronde hals van het shirt. Het logo van adidas staat op de rechter borst en de andere borst is uitgerust met het logo van de club van trainer Goncharenko. Hoofdsponsor POCCETN versiert het midden van het nieuwe tricot. Het nieuwe tenue van CSKA Moskou wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en blauwe kousen. Het broekje bevat aan de zijkanten blauwe adidas strepen en aan de onderkant een blauwe strip. Bovendien staan de logo's van de club en adidas op de broekjes. 

Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe CSKA Moskou tenues uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door sterren als Jerjomenko, Dzagojev, Tosic, Vitinho en andere spelers.

CSKA Moskou voetbalshirt kopen

Het nieuwe CSKA Moskou shirt kan je alleen voor volwassenen kopen in maat XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is € 84,95/ € 89,95. In deze shops kan je het nieuwe shirt van CSKA Moskou ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!

Scoor het CSKA Moskou shirt in DEZE SHOP!