CSKA Moskou voetbalshirts 2019-2020

CSKA Moskou en Umbro hebben ook de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 officieel gelanceerd. In deze tenues speelt CSKA Moskou de wedstrijden in de Russische Premjer Liga, de beker en in Europa gedurende 2019-2020. In de poulefase van de Europa League neemt CSKA Moskou het dit seizoen op tegen Ludogorets, Espanyol en Ferencvaros. Umbro is dit seizoen ook weer kledingsponsor van CSKA. Deze functie heeft het Engelse sportmerk sinds de zomer van 2018.

CSKA Moskou thuisshirt 2019-2020

Het CSKA Moskou thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de all-over print van diagonale strepen over het tenue. Deze banen vormen de ster van het logo van CSKA Moskou. Daarnaast is het thuistenue uitgerust met blauwe details. Het tenue bevat een blauwe V-hals en ook de zijkanten van het tenue bevatten een blauwe band. De bies aan de onderkant van de mouwen is bovendien blauw. In deze band zijn de logo's van Umbro verwerkt. Ook de rechterborst van het thuistenue bevat het logo van Umbro in het wit. De andere borst is voorzien van het logo van de club en hoofdsponsor PAO Rosseti staat op het midden van het tenue. De achterkant van het thuisshirt bevat in de nek een vintage logo van CSKA Moskou. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en rode kousen.

CSKA Moskou uitshirt 2019-2020

Het CSKA Moskou uitshirt voor 2019-2020 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is wit met dezelfde all-over print als op het thuisshirt. Het uittenue is uitgerust met een blauw/rode V-hals en ook de bies aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleuren. De logo's van Umbro en de hoofdsponsor op het tenue zijn blauw. Het voetbalbroekje en de kousen van het uittenue zijn ook wit. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe CSKA Moskou tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Tsjalov, Fernandes, Vlasic, Dzagojev, Nishimura en andere sterspelers.

CSKA Moskou voetbalshirt bestellen

De nieuwe CSKA Moskou voetbalshirts voor 2019-2020 kan je alleen bestellen in de clubshop van de Russische club. Ben je op zoek naar goedkopere fan t-shirts of een trui van de club? Deze kan je kopen in de onderstaande webwinkel! Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Bestel de CSKA Moskou merchandising in deze SHOP!