De nieuwe CSKA Moskou voetbalshirts voor 2015-2016 zijn inmiddels officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de Russische club. In deze voetbalshirts speelt CSKA Moskou de wedstrijden in de Russische Premjer League en in de Champions League gedurende 2015-2016. CSKA Moskou is dit seizoen ingedeeld in poule B, waarin ook PSV, Manchester United en VFL Wolfsburg strijden om een ticket naar de achtste finales van het kampioenenbal. CSKA Moskou heeft tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt voor 2015-2016 officieel bekend gemaakt. Adidas is kledingsponsor van CSKA Moskou en Poccetn is shirtsponsor van de Russische club, die afgelopen seizoen als tweede eindigde in de Russchische Premier League. CSKA Moskou speelt haar thuiswedstrijden in de Arena Chimki.

CSKA Moskou thuisshirt 2015-2016

Het CSKA Moskou thuisshirt 2015-2016 is overwegend rood en is verder voorzien van blauwe accenten. Deze blauwe accenten komen terug in de Adidas trademark strepen over de schouders en mouwen en in de polo kraag van het voetbalshirt. Verder bevat het shirt weinig opvallende details. Op de rechter borst staat het logo van Adidas in het wit en de andere borst bevat het logo van de club. De shirtsponsor staat op het midden van het thuisshirt. Het nieuwe CSKA Moskou thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met rode details.

CSKA Moskou uitshirt 2015-2016

Het nieuwe CSKA Moskou uitshirt 2015-2016 heeft een opvallender design. Dit voetbalshirt is namelijk fel geel en bevat zowel blauwe als rode accenten. Blauw en rood zijn de clubkleuren van de club uit de Russische hoofdstad. De v-hals van het nieuwe CSKA Moskou shirt is rood en over de mouwen lopen blauwe Adidas strepen. De bies aan de onderkant van de mouwen is blauw/rood en ook de onderkant van het CSKA Moskou uitshirt is uitgerust met een rode en blauwe baan. De logo's van Adidas, de club en de shirtsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het nieuwe uittenue van CSKA Moskou wordt gecompleteerd door een fel geel voetbalbroekje en fel gele kousen met rode en blauwe details. Check hieronder de foto's van de nieuwe CSKA Moskou voetbalshirts 2015-2016, waarin sterren als Doumbia, Wernbloom, Akinfejev, Musa en Dzagojev schitteren gedurende 2015-2016.

Waar de nieuwe CSKA Moskou voetbalshirts te koop zijn is vooralsnog niet bekend. Alle Champions League voetbalshirts 2015-2016 kan je in ieder geval kopen bij Subside Sports! Inclusief 10% korting en officiële bedrukking!

Heb je een mening over het nieuwe CSKA Moskou voetbalshirt? Deel het hieronder!

CSKA-Moskou -thuisshirt -2015-2016

CSKA Moskou -uitshirt -2015-2016