CSKA Moskou voetbalshirts 2020-2021

CSKA Moskou en kledingsponsor JOMA hebben deze week de nieuwe voetbalshirts van CSKA Moskou officieel gelanceerd. In deze tenues speelt CSKA de Russische Premjer League, beker en Europa League wedstrijden gedurende 2020-2012. CSKA Moskou eindigde afgelopen seizoen op een vierde plek en speelt daarom dit seizoen in de Europa League. Vanaf dit seizoen is het Spaanse sportmerk Joma kledingsponsor van ‘’Koni’’ (de paarden). Het merk is de vervanger van Umbro dat afgelopen seizoen de tenues van de Russische club verzorgde.

CSKA Moskou thuisshirt 2020-2021

Het CSKA Moskou thuisshirt 2020-2021 wordt dit jaar gekenmerkt door de dunne verticale blauwe en rode banen. Deze banen bevatten aan de zijkanten een special effect, waardoor het erop lijkt dat de banen naadloos in elkaar overlopen. Verder is het tenue uitgerust met een v-hals in de clubkleuren van CSKA. De rechterkant van de v-hals is rood en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de rechter mouw. Beide mouwen zijn verder blauw. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van JOMA en de linkerborst bevat het clublogo. Ook in de nek is een vintage embleem van de club verwerkt. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met dunne rode taping aan de zijkanten. De kousen zijn ook een combinatie van blauw en rood.

CSKA Moskou uitshirt 2020-2021

Het CSKA Moskou uitshirt is wit en bevat naar de onderkant een watermerk van sterren, geïnspireerd door het design van het logo van de club. Verder heeft het tenue hetzelfde template als het thuisshirt. De v-hals is aan de rechterkant zwart en ook de band aan de onderkant van de rechtermouw is zwart. De logo’s van JOMA en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het broekje en de kousen van het uittenue zijn ook wit met zwarte details. De Russische club heeft dit seizoen ook een 3e shirt. Dit voetbalshirt is zwart met een all-over print van sterren. Ook dit tenue bevat een v-hals en wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe CSKA Moskou tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Gaich, Vlasic, Tsjalov, Dzagojev en andere spelers. Op zoek naar een tenue van de Russische club? Check het in deze winkel!

CSKA Moskou voetbalshirts 2020-2021

CSKA Moskou tenues 2020-2021