CSKA Moskou voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe CSKA Moskou voetbalshirts voor 2018-2019 zijn vandaag ook officieel gepresenteerd door de club en de nieuwe kledingsponsor Umbro. Het Engelse sportmerk is namelijk vanaf dit seizoen de kledingsponsor van de Russische club, die afgelopen seizoen als tweede eindigde in de Russische competitie. Umbro is de opvolger van adidas. In deze nieuwe shirts speelt CSKA Moskou de Russische Premjer League, beker- en Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen. In het miljardenbal neemt de club van trainer Goncharenko het in poule G op tegen Real Madrid, AS Roma en Viktoria Plzen. Check hieronder alle details van de nieuwe tenues van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in de VEB Arena.

CSKA Moskou thuisshirt 2018-2019

De nieuwe tenues van CSKA Moskou hebben geen heel spannend design. Het thuisshirt is overwegend rood en bevat blauwe accenten in de ronde hals met kleine opstaande kraag. Ook een vlak over de mouwen is blauw. Op de borst van het thuisshirt staan de logo’s van de club en Umbro en de hoofdsponsor van de club versiert het midden van het tenue. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen, waarin ook weer rode accenten terug komen. 

CSKA Mosko uitshirt 2018-2019

Het nieuwe CSKA Moskou uitshirt voor 2018-2019 is al wat spannender. Dit shirt is overwegend wit en bevat ook de clubkleuren van de club in verschillende details op het shirt. Zo bevat het shirt over het midden eemn rode en blauwe verticale baan. Deze worden middels een fading effect onderbroken dor het logo van de hoofsponsor. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van blauw en rood en dit geld took voor de ronde hals met opstaande kraag. Het uittenue bevat een wit voetbalbroekje en witte kousen. CSKA heeft ook nog een alternatief uitshirt of 3e shirt. Dit shirt is oranje en bevat aan de onderkant diagonale blauwe strepen. Deze blauwe accenten zijn ook weer te vinden in de hals, lijnen over de mouwen en in de bies. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een oranje short en oranje kousen met blauwe accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe CSKA Moskou voetbalshirts voor 2018-2019, welke gedragen worden door spelers als Mario Fernandes, Abel Hernandez, Tsjalov, Dzogejev, Vasin en nog meer sterspelers.

CSKA Moskou shirt bestellen

De nieuwe CSKA Moskou voetbalshirts voor 2018-2019 kan je alleen bestellen in de clubshop van de Russische club. Ben je op zoek naar goedkopere fan t-shirts of een trui van de club? Deze kan je kopen in de onderstaande webwinkel! Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Bestel de CSKA Moskou merchandising in deze SHOP!