3 juni 2022

Italië vrouwen voetbalshirts 2022

Puma heeft nu ook de voetbalshirts van het Italiaans vrouwenvoetbalelftal gelanceerd. Het voetbalshirt lijkt op het Italië thuisshirt 2022 (het voetbalshirt dat door de mannen gedragen wordt), maar heeft toch wat andere details. In de nieuwe voetbalshirts speelt Le Azzurre de EK 2022 wedstrijden en de andere interlands dit jaar. Tijdens EURO 2022 in Engeland spelen de vrouwen van Italië in de poulefase tegen Frankrijk, België en Ijsland.

Italië vrouwen thuisshirt 2022-2023

Het Italië vrouwenvoetbalshirt is natuurlijk azuurblauw en wordt gekenmerkt door de vier vlakken op de voorzijde van het voetbalshirt. De vier vlakken hebben op de voetbalshirts van het mannenelftal een betekenis. Deze vlakken zijn namelijk een eerbetoon aan de vier wereldkampioenschappen van het team in 1934, 1938, 1982 en 2006. Het vrouwenvoetbalshirt bevat ook vier vlakken. Het verschil met het thuisshirt van de mannen is dat twee van deze vlakken zijn uitgerust met een all-over print van bloemen. Alle vrouwenvoetbalshirts van PUMA (Ook de tenues van Ijsland, Oostenrijk & Zwitserland) bevatten een all-over bloemenprint. Dit is het enige verschil met het tenue van de mannen. Het voetbalshirt bevat verder een ronde hals, geheel in stijl van de kleuren van de Italiaanse vlag. Deze is groen/wit/rood. De rechterborst bevat het Puma no1 logo. Dit logo werd door het Duitse sportmerk vooral in de jaren '90 op de tenues gebruikt en bestaat uit het woordmerk en beeldmerk van Puma. De linkerborst van het Italië vrouwenvoetbalshirt bevat het logo van de Italiaanse voetbalbond, de FIGC (Federazione Italiana Giuoco Calcio). In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt de naam van het land: ITALIA. Het Italië thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant van de zijkanten een blauwe taping. Op de linkerpijp staan de logo's van de Italiaanse voetbalbond en Puma. De kousen van het Italië dames tenue zijn wit en bevatten een goud Puma no/1 logo. Zoals alle Puma tenues zijn de tenues van het Italiaans vrouwen voetbalelftal uitgerust met de Puma DryCell technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

De keepsters van het Italiaans vrouwenteam dragen tijdens Euro 2022 een rood keeperstenue. Dit keepersshirt heeft het standaard PUMA GK 22 template. Het keeperstenue bevat een all-over print van chevrons en heeft een ronde hals. De logo's van de voetbalbond en Puma staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Italië vrouwen voetbalshirt 2022, dat vanaf nu gedragen wordt door speelsters als Giacinti, Lenzini, Bonansea, Boattin, Gama en nog meer speelsters.

Italië vrouwen voetbalshirt bestellen

Het Italië vrouwen voetbalshirt 2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshop. Het voetbalshirt is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL & heeft een prijs van € 89,95. Check ook andere Italië producten in deze webshop!

Bestel het Italië vrouwen thuisshirt altijd in de officiële PUMA SHOP

of deze winkel! 

Italië vrouwenvoetbalshirt 2022

Italië voetbalshirt vrouwen 2022