2 september 2015

Italië uitshirt Euro 2016-2017

Het nieuwe Italië uitshirt 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor PUMA en de Italiaanse voetbalbond. In dit voetbalshirt speelt Italië de uitwedstrijden tijdens het EK van 2016 in Frankrijk en de kwalificatie- en oefenwedstrijden gedurende de periode 2015-2016. Eerder lekte het design van het nieuwe voetbalshirt al uit. Deze is vandaag officieel gelanceerd in de aanloop naar de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Malta en Bulgarije. Wanneer het nationale elftal van Italië deze wedstrijden wint, is het verzekerd van een rechtstreeks ticket voor Euro 2016, welke plaatst vindt in Frankrijk. Het nieuwe uitshirt is opnieuw een combinatie van de Italiaanse tricolore en bevat bovendien details uit de kleuren van het thuisshirt.

Italië uittenue 2016-2017

Het nieuwe Italië uitshirt 2016-2016 is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de drie verticale banen over het midden van het shirt. Deze verticale banen hebben de kleuren van de Italiaanse vlag: groen, wit en rood. De Italiaanse tricolore komt ook terug in de openingen aan de onderkant van het shirt. Verder bevat het shirt blauwe accenten. Deze blauwe accenten komen terug in de klassieke v-hals en de gevouwen kraag en in de brede strip over de mouwen en schouders. De strip over de mouwen en schouders wordt geflankeerd door een dunnere gouden baan. De rechter borst bevat het logo van kledingsponsor PUMA in het blauw en het logo van de Duitse kledingsponsor komt bovendien terug in het wit op de mouwen. Puma is al sinds 2003 kledingsponsor van het nationale elftal en zal dat in ieder geval tot 2020 blijven. Het logo van de Italiaanse voetbalbond FIGC (Federazione Italiana Giuoco Calcio) staat op het midden van de borst. In dit logo zijn vier sterren verwerkt, weke verwijzen naar de gewonnen WK's in 1934, 1938, 1982 en 2006. Verder is het voetbalshirt van Italië uitgerust met dunne witte verticale pinstripes over het voetbalshirt. De binnenkant van de kraag bevat een gouden strip met daarin de tekst: 'Tradizione'' (Traditie). Het nieuwe Italië uittenue 2016-2017 wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje. Dit short wordt ook gekenmerkt door de dunne verticale strepen over het shirt. Bovendien is het broekje uitgerust met dunne gouden strepen aan de zijkanten. Ook de logo's van de Italiaanse voetbalbond en PUMA zijn vertegenwoordigd op de broekjes van La Squadra Azzurra. De kousen zijn wit met een blauwe band aan de bovenkant. De achterkant van de sokken zijn uitgerust met drie banen in de Italiaanse driekleur. Check hieronder voetbalshirts en tenues waarin het nationale elftal van Italië tijdens het EK van 2016 in de uitwedstrijden zal aantreden. In deze shirts schitteren sterren als Balotelli, Chiellini, Verratti, Immobile, Pelle, De Rossi, Pirlo, Bonucci en nog meer sterren.

Italië Euro 2016 voetbalshirt kopen

Het nieuwe Italië Euro 2016 uitshirt kan je vanaf nu kopen in de officiële Italië shop of de  Italië voetbalshop voor zowel volwassen als voor kinderen. De prijs van het Italië uitshirt in volwassen maten is € 74,95 en voor kinderen is € 64,95. Check daar ook de Italië voetbalshirts van voorgaande jaren of de Italië retro shirts en trainingskleding. Inclusief 10% KORTING en de mogelijkheid tot officiële bedrukking! Dit betreft dezelfde bedrukking als de spelers van het nationale elftal op de achterkant van het shirt dragen. Check ook het overzicht met beschikbare Italië producten in het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen!

Deel hieronder je mening!

Italië -euro -2016-uitshirt


Italie -uitshirt -2016-2017

Italie -uitshirt -2016


Italië -voetbalshirt -2016-2017