31 augustus 2016

Italië TRIBUTE uitshirt 2016-2017

De Italiaanse voetbalbond en PUMA hebben het Italië TRIBUTE uitshirt 2016-2017 gelanceerd. Dit uitshirt zal door het nationale elftal van Italië gedragen worden tijdens de kwalificatie- en en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende 2016-2017. Tijdens de kwalificatieperiode voor het WK van 2018 is Italië ingedeeld in poule G met Spanje, Albanië, Israel, Macedonië en Liechtenstein. Het nieuwe uitshirt van La Squadra Azzurra is gebaseerd op het shirt van 2006. Dit betreft het voetbalshirt waarin het elftal het WK van 2006 won. In de finale in het Olympia Stadion in Berlijn werd Frankrijk na strafschoppen verslagen. We bespreken hieronder het design van het nieuwe shirt van de Italianen.

Italië tribute uit shirt en tenue 2016-2017 - 2006

Het nieuwe Italië uitshirt voor 2016-2017 is zoals altijd overwegend en kent daarnaast navy blauwe accenten. Deze navy blauwe accenten komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen mouwen en in een lijn van de v-hals naar de mouwen. Het shirt bevat daarnaast een v-hals met een speciaal binnenstuk in het navy blauw. Ook dit was een kenmerk van het voetbalshirt van 2006. De badge van de Italiaanse voetbalbond FIGC (Federazione Italiana Giuoco Calcio) staat op het midden van het shirt. Deze badge is natuuirlijk uitgerust met vier sterren, welke verwijzen naar de gewonnen WK's in 1934, 1938, 1982, en 2006. Verder bevat de badge gouden accenten. De gouden accenten zijn een verwijzing naar het gewonnen WK van 2006. Dit is dan ook de reden dat het logo van PUMA op de rechter borst en op de mouwen ook deze kleur hebben. Het Italiaanse sportmerk verzorgt sinds 2003 de tenues en trainingskleding van het nationale elftal en de vertegenwoordigende elftallen. De achterkant van het nieuwe shirt bevat een speciaal detail. Hier is namelijk de Italiaanse vlag aanwezig. Het nieuwe tenue van de Italianen wordt gecompleteerd door een navy blauw broekje. Dit navy blauwe short bevat diagonale strepen en ook weer gouden accenten, welke te zien zijn in een dunne lijn aan de zijkanten en in het logo van het Duitse sportmerk. Ook het logo van de FIGC staat op de shorts. De kousen bevatten ook een combinatie van navy blauw en goud.

Het nieuwste Italië tenue is uitgerust met het PUMA DRY Cell systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Vanaf september schitteren sterren als Pelle, Eder, Zaza, Bonuci, Chiellini, De Rosi, Insigne, Candreva, Barzagli en andere sterren in dit shirt. Italië zal tijdens de thuiswedstrijden van de kwalificatie ter voorbereiding op het WK van 2018 in hetzelfde shirt spelen als tijdens Euro 2016. Check het Italië thuisshirt 2016-2017!

Italië voetbalshirt kopen

Het Italië voetbalshirt kan je zowel voor KIDS als volwassenen kopen in in de online shop van Subside Sports!  (INCLUSIEF OFFICIËLE BEDRUKKING!) De prijs van het shirt voor volwassenen is € 79,95 en voor KIDS € 64,95. Laat bovendien je Italië voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking van alle sterren of een eigen naam en nummer. Bij Subside Sports heb je de mogelijkheid het Italië shirt te laten voorzien van deze officiële printing. Check ook het overzicht met beschikbare Italië producten in het overzicht hieronder of hiernaast.

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Italie -tribute -uit -shirt -2016-2017-puma

 Italie -tribute -voetbalshirt -2016-2017