Tegelijkertijd met de lancering van het Italië TRIBUTE uitshirt 2016-2017 hebben de Italiaanse voetbalbond FIGC en kledingsponsor Puma ook een nieuw pre match top 2016-2017 gelanceerd. Dit TRIBUTE pre match top zal door sterren als Pelle, Eder, Zaza, Bonuci, Chiellini, De Rosi, Insigne, Candreva, Barzagli gedragen worden tijdens de warming-up voorafgaand aan WK2018-kwalificatie uitwedstrijden. In deze kwalificatiereeks neemt Italië het op tegen Spanje, Albanië, Israel, Macedonië en Liechtenstein. We bespreken hieronder het design van het nieuwe shirt van de Italianen.

Italië pre match top 2016-2017 - 2006

Het nieuwe Italië pre match top voor 2016-2017 is overwegend navy blauw van kleur. Ook is het warming-up shirt gouden accenten rijk. Vooral deze gouden accenten naar de gewonnen WK-titel in 2006. De gouden accenten komen tot uiting in een horizontale bies op de schouders en mouwen. Het shirt bevat daarnaast een ronde hals. De badge van de Italiaanse voetbalbond FIGC (Federazione Italiana Giuoco Calcio) staat op de linkerborst van het shirt. Deze badge is natuuirlijk uitgerust met vier sterren, welke verwijzen naar de gewonnen WK's in 1934, 1938, 1982, en 2006. Verder bevat de badge gouden accenten. De gouden accenten zijn tevens een verwijzing naar het gewonnen WK van 2006. Dit is dan ook de reden dat het logo van PUMA op de rechterborst en op de mouwen ook deze kleur hebben. Het Italiaanse sportmerk verzorgt sinds 2003 de tenues en trainingskleding van het nationale elftal en de vertegenwoordigende elftallen. De achterkant van het nieuwe warming-up shirt bevat een speciaal detail. Hier is namelijk de Italiaanse vlag aanwezig. Onder dit logo is in het goud 'Italia' gedrukt. Het nieuwe warming-up shirt van de Italianen wordt gecompleteerd door een navy blauw broekje. Dit navy blauwe short bevat diagonale strepen en ook weer gouden accenten, welke te zien zijn in een dunne lijn aan de zijkanten en in het logo van het Duitse sportmerk. Ook het logo van de FIGC staat op de shorts. De kousen bevatten ook een combinatie van navy blauw en goud. Het nieuwste Italië pre match top is uitgerust met het PUMA DRY Cell systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het Italië thuisshirt 2016-2017!

Italië trainingskledig kopen

Het Italië pre match top kan je zowel voor KIDS als volwassenen kopen in in de online shop van Subside Sports!

 De prijs van het shirt voor volwassenen is € 49,95 en voor KIDS € 39,95. Check ook het overzicht met beschikbare Italië producten in het overzicht hieronder of hiernaast. 

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Italie Tribute Pre Match Top 2016-2017

Italie Tribute Pre Match Top 2016-2017 2