17 februari 2016

Italië trainingsshirt 2016-2017 officieel gepresenteerd

En ook het nieuwe Italië trainingsshirt voor Euro 2016 is officieel gelanceerd door de Italiaanse voetbalbond en kledingsponsor Puma. Dit trainingsshirt wordt door de spelers van het nationale elftal van Italië gedragen tijdens de warming-up en trainingen voorafgaande aan de Euro 2016 wedstrijden en in de voorbereiding op de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 in de periode 2017-2018. Tijdens Euro 2016 is La Suadra Azzurra ingedeeld in een poule met België, Zweden en Ierland. Zoals we van PUMA gewend zijn, heeft het merk weer voor een flitsend trainingsshirt voor La Squadra Azzurra gezorgd met details uit de Italiaanse vlag en een fashion design. Het shirt is in twee kleuren gelanceerd.

Italië Euro 2016 trainingsshirt

Het eerste nieuwe Italië trainingsshirt 2016-2017 heeft een navy blauwe kleur als belangrijkste kleur. Verder bevat het shirt een brede azuurblauwe strip over de schouders en mouwen. Net onder de borst bevindt zich een horizontale baan. Deze baan is geheel in stijl van de Italiaanse driekleur: groen/wit/rood. Onder deze baan staat de naam van het land: ITALIA. Daarnaast bevat het trainingsshirt aan de onderkant verschillende horizontale banen. Deze banen hebben op hun beurt ook weer een ander design. Twee banen bevatten diagonale strepen en de andere banen hebben verschillende tinten navy blauw. Dit design is gebaseerd op de Veloce trainingslijn van Puma. Op de rechter borst en de mouwen staat het logo van PUMA in het wit. De andere borst bevat het embleem van de Federazione Italiana Giuoco Calcio met daarin de vier gouden sterren, die verwijzen naar de gewonnen WK's in 1934, 1938, 1982 en 2006.

Het andere Italië trainingsshirt is overwegend wit en bevat vrijwel hetzelfde design als het blauwe trainingsshirt. Over de mouwen loopt een azuur blauwe strip en ook dit shirt bevat een ronde hals en een baan in de Italiaanse tricolore over de borst. Daaronder bevinden zich horizontale banen met diagonale zilveren strepen. De logo's van de FIGC en Puma staan op dezelfde plek als op het andere training shirt.

De Italië trainingstenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met het Dry-Cell systeem van PUMA. Dit systeem zorgt voor ventilatie en zorgt er daarnaast voor dat het zweet naar de buitenkant van het shirt wordt gevoerd. De nieuwste Italië Euro 2016 trainingsshirts worden gedragen door sterren als Pelle, El Shaarawy, Abate, Chiellini en Montolivo. Check ook het nieuwe Italië Euro 2016 thuisshirt op de afbeelding hieronder.

Italië trainingsshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe Italië trainingsshirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen voor zowel volwassenen als voor KIDS. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 40,- en voor KIDS € 34,95,-. Check ook andere Italië producten voor Euro 2016 in het overzicht hiernaast. Of laat je Italië shirt voorzien van de officiële bedrukking. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Italië training shirts in de officiële shop van Subside Sports (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of hier... Wit -italie -trainingsshirt -2016-2017

Italie -trainingsshirt -2016-2017