10 november 2015

Italië trainingspak 2016-2017

Het nieuwe trainingspak van Italië voor Euro 2016 en de periode 2016-2017 is officieel gelanceerd door de Italiaanse voetbalbond en kledingsponsor PUMA. In dit trainingspak werken de spelers van Italië de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de wedstrijden tijdens het EK van 2016. Daarnaast wordt het pak door La Squadrea Azzurra gedragen tijdens de trainingen voorafgaande aan de WK kwalificatie- en oefenwedstrijden gedurende de periode 2016-2017. PUMA en de FIGC hebben opnieuw een trainingspak gelanceerd dat geheel in het teken staat van de kleuren van de Italiaanse vlag en hebben daar bovendien een retro touch aan toegevoegd.

Wit/blauwe Italië trainingspak 2016-2017

Het nieuwe Italië trainingspak voor Euro 2016 is een combinatie van wit en navy blauw. Het trainingsjack van La Squadrea Azzurra is geheel wit en bevat dunne witte verticale lijntjes, wat het jack een retro uitstraling geeft. Verder is het jack uitgerust met navy blauwe details. De navy blauwe details komen terug in de rits van het jack en bovendien in de klassieke baseball kraag van het trainingsjack. Ook de onderkant van het jack bevat een navy blauwe band en de zakken aan de zijkanten van het Italië trainingsjack zijn ook uitgerust met navy blauwe ritsen. Uiteraard is het jack uitgerust met een Italiaanse touch. Over de mouwen loopt namelijk zowel een groene en rode strip. De groene strip loopt over de schouders en de rode strip loopt van de elleboog naar de onderkant van de mouwen. In de groene strip staat het logo van PUMA in het wit. De rechter borst bevat ook het Puma logo. De Duitse kledingsponsor is sinds 2003 verbonden aan de Italiaanse voetbalbond en de vertegenwoordigende elftaltalen. Op de linker borst staat het logo van de voetbalbond inclusief vier gouden sterren, elke refereren aan de gewonnen WK's in 1934, 1938, 1982 en 2006. Op de achterkant staat in het groot ITALIA. Het trainingspak van Italië wordt gecompleteerd door een navy blauwe trainingsbroek. Ook deze trainingsbroek is voorzien van dunne glimmende verticale lijntjes, welke voor de retro uitstraling van het pak zorgt. De trainingsbroek wordt gecompleteerd door witte zakken en over de zijkanten loopt een witte strip. Ook de logo's van Puma en de nationale voetbalbond zijn vertegenwoordigd op het nieuwste Italië pak. Kenmerken aan het pak is dat de trainingsbroek strak om de enkels en kuiten valt. Check hieronder de nieuwe foto's van de Italië trainingspakken voor Euro 2016. Deze pakken bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met het DryCell systeem van Puma, waardoor het pak comfortabel aanvoelt en sterren als Pirlo, Abate, El Shaarawy, Pelle en Chiellini hier optimaal in kunnen presteren.

Italië trainingspak kopen

Het nieuwe Italië trainingspak voor Euro 2016 is vrij duur. De prijs voor het pak voor volwassenen is € 134,95 en voor KIDS € 124,95. Check ook andere beschikbare producten van het nationale elftal in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier! Heb je een mening? Deel het hieronder!

Italie -trainingspak -2016-2017

Italie -trainingsbroek -2016-2017

Italie -jack -2016-2017