10 november 2015

Italië keepersshirt 2016-2017

Het nieuwe Italië keepersshirt 2016-2017 is vandaag officieel tegelijkertijd met het nieuwe Italië thuisshirt voor Euro 2016 officieel gelanceerd door de FIGC en PUMA. In dit keepersshirt werken de Italië keepers zoals Buffon (Juventus), Sirigu (Paris Saint Germain) en Perin (Genua) de wedstrijden van La Squadra Azzurra af gedurende het EK van 2016 en tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Tijdens de kwalificatie voor het WK in Rusland is Italië ingedeeld in poule G met Albanië, Israel, Macedonië en Liechtenstein. Italië doet in 2016 voor de negende keer mee aan een EK.

Italië keeperstenue 2016-2017

Het nieuwe keepersshirt van Italië voor 2016-2017 heeft een aparte kleur. Het shirt is namelijk overwegend zilver gekleurd. Verder is het keepersshirt uitgerust met een ronde hals en een zwarte strip over de mouwen en schouders. Deze strip loopt op het midden over in een blauw, roze en geel vlak. Dit wordt door Puma ook wel het zogenaamde inktcartridge design genoemd. Een inktcartridge bestaat namelijk ook uit de kleuren zwart, cyaan, magenta en geel. De rechter borst en de mouwen bevatten het logo van de Duitse kledingsponsor PUMA. Puma is sinds 2003 kledingsponsor van het nationale elftal van Italië. De andere borst van het Italië keepersshirt is uitgerust met het logo van de voetbalbond FIGC. In het logo zijn evenals bij het nieuwe thuisshirt vier sterren verwerkt. De sterren verwijzen naar de gewonnen WK's in 1934, 1938, 1982 en 2006. Op de achterkant van het shirt staat net onder de nek een kleine lijn in de kleuren van de Italiaanse vlag. Het nieuwe Italië keeperstenue wordt gecompleteerd door een zilver short met een zwarte strip aan de zijkanten. Op de keepersbroekjes staan ook de logo's van PUMA en de voetbalbond. De kousen hebben dezelfde kleur als het shirt en het keepersbroekje en zijn dan ook zilver gekleurd. Check hieronder de foto's van het nieuwe Italië keepersshirt 2016-2017, waarop ook het nieuwe Italië Euro 2016 thuisshirt te zien is. De Italië keeperstenues zijn door Puma uitgerust met het Dry-Cell systeem en de ACTV technologie. Het Dry Cell systeem zorgt voor verkoeling, ventilatie en transport van vocht naar de buitenkant van het shirt. De ACTV technologie is een speciale technologie van de Duitse kledingsponsor. Het zorgt voor een micro-massage van de huid en daarnaast in diverse zones voor een snellere en effectievere doorstroming van het bloed, hetgeen voor de spelers prestatie verbeterd moet werken. Uniek aan de PWR ACTV Thermo technologie is dat er zich in de onderarmen van het shirt mesh panelen bevinden. Deze zorgen op hun beurt weer voor extra ventilatie en bewegingsvrijheid. 

Italië keepersshirt Euro 2016 kopen

Het nieuwe Italië Euro 2016 keepersshirt kan je kopen in de officiële Italië shop van Subside Sports.  De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95. Laat bovendien je Italië keepersshirt voorzien van de officiële bedrukking van alle sterren of een eigen naam en nummer. Dit betreft dezelfde bedrukking als de keepers van Italië dragen. Check ook het overzicht met beschikbare Italië producten in het overzicht hieronder of hiernaast.

Koop het hier...! Heb je een mening? Deel het hieronder!


Italië -Euro -2016-voetbalshirt

 Italie-keepersshirt-2016-2017


Gianluigi Buffon Keepersshirt 2016-2017