Championship club Ipswich Town en Adidas hebben de nieuwe shirts voor 2016-2017 gelanceerd. In deze voetbalshirt speelt Ipswich Town de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende komend seizoen. Ipwich Town speelt haar thuiswedstrijden in Portman Road. Vandaag zijn tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club uit de gelijknamige stad gelanceerd. We bespreken beide nieuwe tenues van de Engelse club.

Ipwich Town thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Ipswich Town thuisshirt voor 2016-2017 is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de drie v-banen over de borst. Deze banen hebben drie verschillende tinten blauw. Eerder zagen we dit design al terug bij het Anderlecht thuisshirt voor 2016-2017. Verder is het nieuwe shirt van ''The Tractor Boys'' of ''The Blues'' uitgerust met een v-hals. Deze is aan de voorkant wit en aan de achterkant blauw. De mouwen zijn overwegend wit en bevatten blauwe Adidas strepen. Op de rechter borst prijkt het logo van Adidas. De Duitse kledingsponsor is sinds 2014-2015 de kledingsponsor van de Engelse club. De andere borst bevat het logo van de club met daarboven drie sterren. Deze verwijzen naar de gewonnen UEFA Cup in 1981, het kampioenschap van 1962 en het winnen van de FA Cup in 1978. Shirtsponsor Marcus Evans versiert het midden van het voetbalshirt. Het nieuwe thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met witte details.

Ipswich Town uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Ipswich Town uitshirt voor 2016-2017 heeft een vrij simpel design. Dit shirt is contrasterend aan de kleuren van het thuisshirt. Dit shirt is overwegend wit met een blauwe v-hals en blauwe strepen van Adidas. Bovendien bevat de bies aan de onderkant van de mouwen blauwe details. De logo's van Adidas, de club en Marcus Evans staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het nieuwe uittenue van de club wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met blauwe details. De nieuwe tenues van Ipswich Town zijn door Adidas uitgerust met de Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, afvoer van vocht en ventilatie zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van de nieuwe shirts van Ipswich Town.

Ipwich Town voetbalshirt kopen

Het nieuwe Ipswich Town voetbalshirt voor 2016-2017 kan je vooralsnog alleen kopen in de clubshop en vanaf juli bij Subside Sports. Wil je het shirt nu al hebben, stuur ons gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen regelen.


Ipswich -town -thuis -shirt -2016-2017

Ipswich -town -uit -shirt -2016-2017